Zanimljivosti

GODINAMA SU ŽENAMA SLAMALI SRCA, a onda je usledilo razočaranje! Ovo su najpoznatiji zavodnici koji U STVARI VOLE MUŠKARCE! (FOTO)

Iako je lista podugačka, ovo su pripadnici jačeg pola čije je "razotkrivanje" potpuno razočaralo dame širom planete.

31.08.2022 20:00

GODINAMA SU ŽENAMA SLAMALI SRCA, a onda je usledilo razočaranje! Ovo su najpoznatiji zavodnici koji U STVARI VOLE MUŠKARCE! (FOTO)
Instagram.com

Svaka generacija holivudskih zvezda, ali i onih sa svetske muzičke scene, imala je svoje zavodnike za kojima su žene ludele. Pripadnice nežnijeg pola širom planete su ih jednostavno obožavale, pa su, potpuno prirodno, kod muškaraca izazivali zavist i ljubomoru

Međutim, dok su sticali planetarnu slavu i armije obožavatelji, u privatnom životu imali su snažne borbe sami sa sobom. Naime, u javnosti su se pojavljivali sa najatraktivnijim lepoticama, u spotovima su sa njima razmenjivali nežnosti, a potajno su maštali o drugim muškarcima.

Rok Hadson

Slavni glumac zlatnog doba Holivuda, čuveni Rok Hadson, živeo je i stvarao karijeru kada je homosekualnost bila tabu-tema. "Empajer" magazin ga je 1995. svrstao u 100 najseksepilnijih zvezda istorije filma. Nekoliko puta je dobijao nagrade za najveću zvezdu godine. Maltene do njegove smrti nije se javno govorilo o njegovom seksualnom opredeljenju. Bio je prva holivudska zvezda koja je umrla od side i to nakon što mu je 1984. potvrđeno prisustvo HIV. Njegovi menadžeri su, međutim, tvrdili da ima rak jetre. Nakon smrti bjavljena je njegova biografija u kojoj je Hadson sa "jedina prava ljubav" nazvao Lia Garlingtona.

- Na svečanostima i javnim okupljanjima Hadson i ja smo se pojavljivali u društvu devojaka, tako da niko nije mogao da pomisli da smo u vezi - potvrdio je Garlington nakon objavljene biografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Riki Martin

Muzička zvezda Riki Martin devedesetih godina stekao je ogromnu popularnost širom sveta. Lepo lice, zgodno telo i neverovatni šarm i energija, izdvojili su ga od drugih pevača na muzičkoj sceni. Žene su ga obožavale. Od tinejdžerki koje su bile ludo zaljubljene u njega, do nešto zrelijih dama, nije postojala nijedna kojoj Riki nije zapao za oko. To se videlo i na njegovim koncertima na kojima su dvorane punile upravo dame. Iako je imao vrcave pokrete na sceni, Martin ni po čemu drugome nije odavao svoju seksualnu orijentaciju. Tek 2010. on je javno objavio da je gej i šokirao javnost:

- Trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrost. Bio sam okružen prijateljima koji su mi govorili da sa tim ni slučajno ne izlazim u javnost, kao i da će to sigurno biti kraj moje karijere - kazao je pevač odgovarajući na pitanje zbog čega je tu tajnu toliko dugo čuvao. 

Martin danas uživa u srećnom braku sa svojim partnerom i troje dece koje su dobili putem surogat majke.

Džorž Majkl

Džorž Majkl bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca sveta. O njegovom seksepilu govorilo se od prvog trena kada je stupio na scenu. U spotovima su mu se pojavljivale najlepše žene, uspešne manekenke i holivudske lepotice. Ipak, velika pažnja nežnijeg pola njemu nije mnogo značila. Bile su mu samo paravan u javnosti, dok je privatno svoje srce poklanjao muškarcima. 

- Bio sam prvi put u vezi sa 27 godina, ali sa svojom seksualnošću sam se pomirio tek sa 24 godine. Izgubio sam partnera koji se zarazio virusom HIV i onda mi je trebalo tri godine da odbolujem. Potom je umrla moja majka. Imao sam utisak da je na mene bačena kletva - priznao je Majkl u jednom od intervjua.

Pop legenda je priznao da je spavao sa mnogo žena, ali je istakao da to nikad nije bilo to. Džordž Majkl je otvoreno govorio i podržavao gej prava od 1998. godine.

Ventvort Miler

Zvezda serije "Bekstvo iz zatvora", Ventvort Miler, priznanjem da je gej ostavio je javnost u šoku. Neposredno nakon emitovanja serije koja ga je proslavila, Miler je otkrio da je gej.

- Nisam više u "Bekstvu iz zatvora". Zvanično. Razumem da je ovo razočaravajuće i žao mi je – napisao je svojevremeno i dodao:

- Ako vam smeta što ste se zaljubili u fiktivnog strejt lika kog igra realni gej muškarac, to je vaša stvar - zaključio je on tada.

 

Luk Evans

Luk Evans je jedan od trenutno seksepilnijih muškaraca Holivuda. Za razliku od svog kolege Ventvorta Milera, on nikada nije toliko brinuo o pokazivanju svojih seksualnih preferencija. Još davne 2002. je priznao da je gej. Tada je imao samo 23 godine i mnogi su smatrali da mu ovo priznanje može uništiti karijeru.

- Svi me znaju kao gej muškarca i u mom životu u Londonu to nikada nisam pokušao da sakrijem. Znao sam da ću raditi intervjue za gej-časopise, znao sam da će se to dogoditi. Pomislio sam, "Moram biti otvoren. Takav sam kakav sam. Ako se ljudima ne dopada, onda mi ništa nije važno". Nikada nisam bio dobar u laganju - rekao je on svojevremeno u intervjuu za jedan magazin.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)