Ispovesti IMAM 27, A DEVOJKA 25 GODINA, a odnose izbegava kao da nam je 80! Njeno objašnjenje me svaki put dovede do ludila! 23:40
Ispovesti DOK SAM ČEKAO ŽENU DA SE PORODI SMUVAO SAM OVU DEVOJKU: Sedam meseci posle policija mi je zakucala na vrata - preti mi ZATVOR 20:20
Ispovesti MOJ MUŽ TVRDI DA MU JE ONA SAMO PRIJATELJICA, ALI KUPIO JOJ JE DONJI VEŠ, a ona mu je zauzvrat pružila uživanje koje muškarci ne zaboravljaju! Da li me laže? 22:55
Brak i veze MUŽ NE ŽELI NI DA ME PIPNE, PRETI MI RAZVODOM ZBOG ONOG ŠTO STALNO RADIM U KREVETU: Svake noći me izbaci iz sobe 22:45
Vesti PIJANA BRITANKA IZAZVALA HAOS NA TAJLANDU - pokušala je da ima intiman odnos na javnom mestu, a tek onda je usledila drama! Slomio se stakleni sto, došla je policija! 23:55
Odrasli UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA JEZIVU ISTINU ŠTA JOJ JE MAJKA RADILA S DEČKOM: Priznala mi je da su bili intimni dok sam bila u istoj prostoriji s njima, a onda je došlo ono NAJGORE! 14:15
Brak i veze UMORNOG MUŽA JE NATERALA DA SPAVA NA KAUČU, UJUTRU GA NAŠLA MRTVOG, A POSLE TOGA JE URADILA NEŠTO STRAVIČNO: Šokantna priča udovice 07:50
Zanimljivosti SKANDAL! OTKRIVENO ŠTA JE MEGAN URADILA NA DAN KADA SE UDAVALA ZA HARIJA! Ali niko nije smeo da pisne, kraljica je to saznanje odnela u grob! 17:01
Ispovesti UZBUĐENO JE OTVARALA MUŽEVLJEV POKLON: Vrisnula je od ŠOKA kada je videla šta je odabrao - nikad se gore nije osećala! 11:20
Zanimljivosti ANA RAJKOVIĆ POKAZALA TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA, ALI OVO NIJE OČEKIVALA - usledio je brutalan komentar: "Traumirate žene", a onda je i žena fudbalera sve iznenadila! 12:01
Zanimljivosti OTKRIVENA MRAČNA TAJNA PRINCEZE DAJANE: Jedna žena je sve ovo vreme znala istinu, ali ćuti već 28 godina! 17:01
Strast ZVEZDA SADRŽAJA ZA ODRASLE NAPALA DEČKA: Sa 19 godina se davi u alkoholu i zavodi tajkune, BRUKA oca, poznatog doktora 00:07