Strast IMALA SAM ODNOS SA MUŠKARCEM KOGA MRZIM: Nismo se podnosili, pa završili u krevetu, a onda se desilo nešto čemu se nismo nadali 22:20
Horoskop ZNAJU DA VOLE, ALI JOŠ BOLJE KONTRIRAJU: Ovi horoskopski znakovi su uvek za dramu i haos! 09:01
Vesti POSVAĐAO SE SA ŽENOM, IZAŠAO NAPOLJE DA "PROČISTI MOZAK" PA ŠETAO 450 KILOMETARA: Supruga prijavila nestanak, a kada ga je našla policija nastao kršlus! 11:50
Ispovesti MISLIO SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda je ona izašla bez mene, popila i u suzama mi ispričala bolnu istinu! 21:20
Ispovesti ODUŠEVILA SAM SE KADA SAM SAZNALA DA SAM NAJZAD TRUDNA: A on me je ostavio i otišao ženi koju je znao da najviše mrzim! 21:10
Vesti OVIH PET STVARI NIJEDNA SRPSKA SVEKRVA NEĆE OPROSTITI SNAJI! Izbegavajte te "smrtne" grehove ako želite mir u kući 13:10
Vesti PLAKALA SAM KAO KIŠA KAD SAM VIDELA ŠTA JE SVEKRVA URADILA DOK JE ČUVALA MOJU BEBU: Zabranila sam joj da viđa unuka! 20:10
Brak i veze OVE IZGOVORENE REČI MOGU DA UNIŠTE I NAJJAČU VEZU: Pazite šta pričate partneru, nekad vas to može skupo koštati! 13:30
Brak i veze POŠTO MI SE DEVOJKA VRATILA SA "ŽENSKOG" PUTOVANJA PRIMETIO SAM ZNAKE POLNE INFEKCIJE: Odmah sam posumnjao na prevaru, a istina me je ostavila bez teksta! 22:01
Vesti ČIM SAM SE PORODILA, SVEKRVA JE OVO POKUŠALA DA MI URADI IZA LEĐA: Odmah sam je izbacila iz porodilišta, sada je cela familija ljuta na mene 19:01
Brak i veze MLADA IZBEZUMLJENA POSLE ONOGA ŠTO SU JOJ ZAOVA I SVEKRVA URADILE PRED VENČANJE: Slomila se i počela da plače kad ju je ugledala, želi da otkaže svadbu! 14:15
Brak i veze NAUKA JE KONAČNO REKLA SVOJE! Ko više stresira žene - muž ili deca, sada je kristalno jasno! 18:01