Ispovesti DOŠLA SAM RANIJE I ZATEKLA MUŽA U KADI SAMOG: Od onoga što je sam sebi radio pošla mi je para na uši, a OBEĆAO je da neće 23:30
Vesti HTELI SU DA ME IZBACE SA SVADBE ZBOG BOJE HALJINE: Nije bila bela, provokativna, a ni kratka - ovo je bio PROBLEM 07:20
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 08:30
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 19:20
Ispovesti MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati 12:57
Zanimljivosti ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA BILA U LJUBAVI S POZNATIM KOŠARKAŠEM! Taj dasa je ostavio jednu od naših najatraktivnijih pevačica i uplovio u vezu s Isidorom! 12:50
Vesti PRVO ME JE PREBIO, A ONDA MI JE STIGAO ŠOKANTAN POKLON: Jezivi snimak obišao je svet, ono što je žena pokazala u kameru izaziva mučninu! (VIDEO) 10:43
Ispovesti KADA SAM MUŽA ZATEKLA S KOMŠINICOM, REKAO MI JE SAMO JEDNU REČENICU: Pokrenuo je razvod i on meni SVE sasuo u lice! 23:01
Ispovesti OTIŠLA SAM NA VEČERU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Moj dečko je izgovorio rečenicu zbog koje su SVI ostavili hranu i počeli da zure u nas! 23:01
Vesti ŽENA MU JE U SNU ODSEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR! Godinama kasnije je ispričao celu priču i šta je osetio KOBNE NOĆI! (FOTO) 21:25
Zanimljivosti OVU TAJNU JE DAJANA DUGO ČUVALA - PROGOVORILA PRED SMRT: Kraljica se danas ne odvaja od ovog podsetnika na tajnu vezu 07:20