Vesti Posle 75 godina braka, otkrili su tajnu večne ljubavi: Međutim, ovakav savet mnogi sigurno nisu očekivali 21:30
Roditeljstvo Moj brat je šokirao porodicu IMENOM ZA SINA: Mislili smo da se šali, ali bio je krajnje ozbiljan! 19:01
Vesti Brat i ja smo uradili DNK TEST i saznali da nas roditelji bezdušno LAŽU ceo život: Izlanuli su se zbog unuka! 13:05
Strast IMALA SAM AFERU SA NAJBOLJIM DRUGOM MOG SINA: U paklu sam, ono što mi je sin rekao boleće me do kraj života! 22:20
Vesti ČUVALA JE VELIKU SESTRINU TAJNU OD PORODICE: Majka i treća sestra sada žele da je se odreknu, totalni haos u porodici! 18:15
Vesti SVEKRVA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT! Naterala me je da ovo uradim svojoj sestri, nikad joj to neću oprostiti 11:01
Vesti OVO JE MOJ DAN, A NE TVOJ, MLADA ZANEMELA KADA JE SHVATILA DA MAJKA ŽELI DA JOJ "OTME" VENČANJE! Zbog ovog majčinog poteza, svi se krste 19:40
Vesti VERENIK I BUDUĆA SVEKRVA SU ME UCENILI, AKO OVO NE URADIM, OTKAZUJU SVADBU! Mlada u agoniji, sve gori od komentara! 16:20
Vesti JEDNOM PORUKOM SAM NATERALA ROĐAKU DA OTKAŽE VENČANJE: Svi me napadaju, ali nikada nisam bila ponosnija na sebe! 15:01