Ispovesti UZBUĐENO JE OTVARALA MUŽEVLJEV POKLON: Vrisnula je od ŠOKA kada je videla šta je odabrao - nikad se gore nije osećala! 11:20
Zanimljivosti ANA RAJKOVIĆ POKAZALA TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA, ALI OVO NIJE OČEKIVALA - usledio je brutalan komentar: "Traumirate žene", a onda je i žena fudbalera sve iznenadila! 12:01
Zanimljivosti OTKRIVENA MRAČNA TAJNA PRINCEZE DAJANE: Jedna žena je sve ovo vreme znala istinu, ali ćuti već 28 godina! 17:01
Strast ZVEZDA SADRŽAJA ZA ODRASLE NAPALA DEČKA: Sa 19 godina se davi u alkoholu i zavodi tajkune, BRUKA oca, poznatog doktora 00:07
Zanimljivosti ŠOK: U MEDIJE PROCURILO NEŠTO ŠTO JE VILIJAM PO SVAKU CENU ŽELEO DA SAKRIJE: Jednu stvar mrzi iz dna duše kod porodice Kejt Midlton, progovorio njen BRAT! 16:01
Ispovesti MAMA JE BEZ SRAMA TRAŽILA OVO NA MOJOJ SVADBI! Uništava uspomenu na mog pokojnog oca, ne znam kako je nije sramota! 22:05
Ispovesti DOŠLA SAM RANIJE I ZATEKLA MUŽA U KADI SAMOG: Od onoga što je sam sebi radio pošla mi je para na uši, a OBEĆAO je da neće 00:30
Vesti HTELI SU DA ME IZBACE SA SVADBE ZBOG BOJE HALJINE: Nije bila bela, provokativna, a ni kratka - ovo je bio PROBLEM 08:20
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 09:30
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 20:20
Ispovesti MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati 13:57
Zanimljivosti ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA BILA U LJUBAVI S POZNATIM KOŠARKAŠEM! Taj dasa je ostavio jednu od naših najatraktivnijih pevačica i uplovio u vezu s Isidorom! 14:50