Roditeljstvo DA LI RODITELJI TREBA DA SE MEŠAJU U SVAĐU DECE? Psiholog ima jasan stav, samo ovo je jedino ispravno! 15:41
Ispovesti MARIJA JE POSTAVILA KAMERE U KUĆI: Kada je videla šta joj svekrva radi iza leđa zanemela je od bola 10:21
Vesti POSVAĐALI SE S KOMŠIJAMA, PA URADILI NEŠTO NEČUVENO: Kada su susedi izašli u dvorište, nisu mogli da se načude čudu! (VIDEO) 11:05
Brak i veze MOJA DEVOJKA JE LJUBOMORNA NA MOG PSA: Samo čekam da me natera da biram između nje i ljubimca i to zbog jednog razloga! 17:50
Brak i veze JEDNA REČ JE BILA DOVOLJNA DA SE OKONČA MOJ BRAK POSLE 20 GODINA: "Nije mi to samo rekao, zarežao je na mene" 09:41
Vesti SVEKRVA NAM UVALJUJE SVAŠTA U KUĆU, OD DOMA MI JE NAPRAVILA DEPONIJU: Kada je pokušala da nam da ovaj poklon, samo što je nisam isterala 10:01
Strast IMALA SAM ODNOS SA MUŠKARCEM KOGA MRZIM: Nismo se podnosili, pa završili u krevetu, a onda se desilo nešto čemu se nismo nadali 22:20
Horoskop ZNAJU DA VOLE, ALI JOŠ BOLJE KONTRIRAJU: Ovi horoskopski znakovi su uvek za dramu i haos! 09:01
Vesti POSVAĐAO SE SA ŽENOM, IZAŠAO NAPOLJE DA "PROČISTI MOZAK" PA ŠETAO 450 KILOMETARA: Supruga prijavila nestanak, a kada ga je našla policija nastao kršlus! 11:50
Ispovesti MISLIO SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda je ona izašla bez mene, popila i u suzama mi ispričala bolnu istinu! 21:20
Ispovesti ODUŠEVILA SAM SE KADA SAM SAZNALA DA SAM NAJZAD TRUDNA: A on me je ostavio i otišao ženi koju je znao da najviše mrzim! 21:10
Vesti OVIH PET STVARI NIJEDNA SRPSKA SVEKRVA NEĆE OPROSTITI SNAJI! Izbegavajte te "smrtne" grehove ako želite mir u kući 13:10