Moda

NARUČILA JE HALJINU IZ SNOVA, a kad je otvorila paket usledio je šok! Onda je usledio još jedan preokret! (FOTO)

Kada ste krupne građe nemate previše izbora pri kupovini garderobe, a najmanje je poželjno da eksperimentiše sa nekim komadima. Ipak, u slučaju jedne devojke desilo se nešto potpuno neočekivano.

04.09.2022 11:01

NARUČILA JE HALJINU IZ SNOVA, a kad je otvorila paket usledio je šok! Onda je usledio još jedan preokret! (FOTO)
Printscreen/TikTok/glowybychloe

Kloi Mičel polagala je sve nade da će joj na adresu nakon što je preko interneta poručila haljinu iz snova stići ono što je silno želela. Međutim, kada je otvorila paket, doživela je pravi šok. Iz njega je, umesto atraktivne haljine boje kože, izvadila jednu običnu krpicu koja je zapravo najviše ličila na platneni kaiš. Doslovno rečeno.

Kloi je inače devojka koja objavljuje modne savete na TikToku i ovog puta je svojim mnogobrojnim pratiocima do te mere zagolicala maštu šta je to poručila, a šta dobila, da ju je na hiljade ljudi gledalo uživo i čekalo epilog njenog videa. Mnogi su nakon što je izvadila komad odeće iz kutije imali gotovo identičnu reakciju - umesto haljine, dobila je kaiš.

Iako je Kloi krupne građe i nosi XL veličinu, izgubila je nadu da će verovatno ući u taj komad. Međutim, pratiocima je obećala da će pokušati.

- Nadam se da izgleda lepo jer je haljina na sajtu ocenjena sa 10/10 - napisala je ona u opisu snimka.

Kloi je na zaprepašćenje mnogih, ali verovatno i na svoje, uspela da uđe u haljinu i ispostavilo se da joj ona lepo stoji i da se pripija uz telo.

Na kraju je bila oduševljena onim što vidi u ogledalu i poručila je pratiocima da je haljina pun pogodak.

- Mislim da je ovo sada moja omiljena haljina. Možete je nositi i na plaži i tokom izlaska uz štikle i neku lepu torbu – napisala je ta modna influenserka.

Komentari njenih pratilaca bili su pozitivni i mnogi su se prijatno iznenadili šta se zapravo krilo iza te "krpice".

- Haljina je jedno od najlepših komada odeće koje ste obukli. Izgledate apsolutno zapanjujuće – napisao je jedan korisnik TikToka.

Mnogi su priznali da su bili sumnjičavi kada su videli haljinu jer su pomislili da je pojas ili iseckana odeća. Inače, Kloi je za kratko vreme postala TikTok modna ikona jer stalno objavljuje atraktivne modne kombinacije i ono što isprobava na toj platformi.                                

BONUS VIDEO:

Komentari (0)