Zanimljivosti

SENIDAH VRELA DO BOLA: U odevnoj kombinaciji od koje zastaje dah, fanovi u transu! (FOTO)

Slovenačka pevačica nema pauze u rasporedu nastupa, a najavom za svirku u Severnoj Makedoniji dobila salve pohvala za izgled i energiju koju fanovima pruža.

06.09.2022 11:30

SENIDAH VRELA DO BOLA: U odevnoj kombinaciji od koje zastaje dah, fanovi u transu! (FOTO)
isntagram-senida_h

Slovenačka kantautorka Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah (37) obeležila je ovo leto radno, a raspored nastupa bio je takav da je jedne večeri pevala u Hrvatskoj, a već sledeće u Švajcarskoj. Lepoj pevačici ništa teško ne pada i zadovoljno nastupa sa svojim bendom, a čini se da vremena za predah gotovo i da nema.

Ona ovih dana samo što je stigla iz Švajcarske, a već sutra nastupa u Severnoj Makedoniji. Senidah je tim povodom postavila fotografije sa Exita održanog početkom jula u Novom Sadu i napisala da će se tako družiti i sutra u Strumici. Pevačica je sa bendom imala krajnje originalan stajling na Exitu koji je podsećao na serijal filmova “Pobesneli Maks” i “Pirati sa Kariba”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAZZAFURA (@cazzafura)

 

Odevna kombinacija koju je ponela narednih večeri očigledno joj se veoma dopala pošto ju je ponovo postavila i pre nepunih 13h na Instagram kao najavu za nastup. 

- Ovako se gledamo u Strumici - kratko je najavila.

Ona je ponosna na ovaj stajling pošto ga je sama i osmislila. Tako par nedelja ranije stoji uz fotografije odevne kombinacije i #outfit by Senidah. Cela kombinacija je u bebi roze tonovima, krajnje suptilno i slatko. Kantautorka je razbila toliku slatkoću velikim rascepom bebi roze majice, koja izgleda kao da je isečena u predelu grudi u obliku srca. Srebrni brushalter tu dolazi do izražaja, a Senida ga je uklopila uz srebrnu ogrlicu, narukvice i prstenje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Pevačica je celu kombinaciju začinila i velikim kaubojskim šeširom koji je identične roze nijanse, a po obodu ima rese. Dugu kosu je pustila da nonšalantno pada preko ramena, a ponela je i ružičaste naočare i velike srebrne alke. Neizostavan detalj su bile i mrežaste čarape u identičnoj roze nijansi, a budući da pevačica često spaja nespojivo, ona je na sve to obula sportske patike i roze naizgled dečije sportske čarapice do čukljeva.

Fanovi su svakako bili oduševljeni na nastupu i to nisu krili. Možda nekima roze široka majica sa izrezanim srcem nije preterano interesantna za nastup, ali Senida je u njoj bila vrela do bola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Fanovi su bili u totalnom transu, a smo neki od komentara bili su ovi.

- Suza suzu stiže -

- Noć za pamćenje! -

- Pored tebe prosto ne može da ne stoji osmeh na licu cele noći. Hvala ti na nastupu! -

- Volim te svim svojim srcem -

- Jedvačekanjeeeeeee -

- Hvala ti na prstenu i generealno na celoj večeri, obožavamo te! -

- Naša Selma Hajek! Obožavamo te! -

- Definicija savršenstva! -

- Njadivnija žena koju sam ikad upoznala -

- Kaubojka naša -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Kako se vama svideo ovaj Senidin stajling?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)