Zanimljivosti

Sofija Vergara LAŽLJIVICA, evo šta je obećala mužu i nije održala reč! (VIDEO)

Poznati glumački par Sofija Vergara i Džo Manganijelo u braku su od 2015. godine, a neprestanim sitnim nežnostima dokazuju da ljubav i dalje cveta!

12.08.2022 22:00

Sofija Vergara LAŽLJIVICA, evo šta je obećala mužu i nije održala reč! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Glumica Sofija Vergara je snimala svoga supruga Džoa Manganijela i na prevaru objavila video. Na snimku vidimo kako joj Džo kaže da joj je već odgovorio na sva pitanja i da ga pusti na miru. Ona ga i pored toga tera da pozira uz reči:

- Hajde seksi!

- Baš si ti seksi - odgovara joj Džo uz osmeh.

- Već sam uradio sve što si tražila od mene, znam da me snimaš, ali da sigurno nećeš objaviti ništa od ovih gluposti - govori Džo dok je Sofija uskliknula “Objavljeno!

 

 

Snimak je za nepun dan već dobio 34.000 sviđanja i oko 500 komentara.

- Nema poverenja - napisala je vickasta Vergara uz objavu.

- Volim ovaj video -

- Tako vam je kada oženite Latino ženu -

- On je pravi med, tako imaš sreće Sofija -

- Fantastično, oboje ste divni -

- Najlepši par Holivuda! -

- Želimo više ovakvih snimaka, Sofija! -

- Moraš da napraviš TikTok nalog -

- Obožavam vas, oboje ste ludi i idealan ste par -

 

 

Džo se zaljubio u Sofiju na prvi pogled kada ju je ugledao na malim ekranima. On je pratio njenu karijeru, ali i događanja u njenom privatnom životu. Uvek se potajno nadao da će raskinuti veridbu sa sada već bivšim verenikom Nikolasom Loebom.

- Jednog dana stigao mi je mejl od prijatelja koji mi je javio da je Sofija raskinula veridbu. Pozvao sam Sofijinog kolegu iz serije Modern Family, Tajlera Fergusona i rekao mu: "Ne znam u kakvom je emotivnom stanju Sofija, ali reci joj da želim da je izvedem na večeru" - rekao je Džo.

 

 

- Tajler mi je dao njen broj i odmah sam je pozvao. Rekla mi je kako snima film u Nju Orleansu i predložila da se nađemo kada se vrati u Los Anđeles. Pomislio sam, nema šanse, čekao sam skoro 5 godina i ovu priliku ne propuštam! Uhvatio sam prvi avion i izveo je na večeru. To je bila najbolja odluka koju sam ikada doneo - rekao je Manganijelo, a preneo magazin People.  

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)