Zanimljivosti

IZBOR NAJLEPŠIH MUŠKARACA SVETA: Naš broj 1

Jedva smo se usaglasile kojih to 5 muškaraca iz sveta filma zaslužuju da ponesu titulu najfrajera, da li se slažete sa nama?! Otkrivamo i ko je na tronu!

16.03.2022 13:00

IZBOR NAJLEPŠIH MUŠKARACA SVETA: Naš broj 1
Pixabay.com

Oduvek sam volela lepe muškarce. Mislim da nema te žene na svetu koja se ne bi okrenula za lepim čovekom, dok se okretanje za lepim ženama podrazumeva. Za dame smatram da su uvek bar malo doderane, našminkane, imaju držanje, zavodljiv osmeh ili kosu, nešto kao kada fotografiju provučemo kroz filter. S` druge strane toga kod muškaraca nema, jednostavno, ili je lep i zgodan ili nije.

Baš zato Srećna republika je upravo za vas napravila listu top 5 najlepših muškaraca na svetu, i otkrivamo vam našeg top 1 frajera godine!

1. Džo Manganijelo (45), 2 metra čistog seksipila

 

Ozbiljan frajer, jednom rečju, tačnije u dve reči. Ime mu nije toliko poznato budući da ga mnogi znaju kao supruga glumice Sofije Vergare. On je takođe glumac, najpoznatiji po ulozi u filmu "Magični Majk", kao i po seriji "Prava krv". Jedan je od onih koji su neizostavni na svim listama najatraktivnijih muškaraca na svetu. Sasvim opravdano.

Rođen je 28. decembra, 1976. godine u Pensilvaniji, a njegovim venama teče italijanska, američka i jermenska krv. U osnovnoj i srednjoj školi se istakao kao dobar sportista, ali je uspešnu karijeru prekinula povreda kolena. Umesto sporta, Džo se pronašao u glumi i završio je dramu na univerzitetu u Pitsburgu, dok se po Americi češće može videti na pozorišnim nego filmskim daskama.

Proslavljeni vukodlak

 

 

Holivudsku slavu  počeo je da stiče polako, epizodnim ulogama u velikim hit serijama, poput serije “Urgentni centar” , “Kako sam upoznao vašu majku?”  i “Tri Hil”. Ulogama na filmu je osvojio žensku publiku, pojavljujući se u “Spajdermenu” i “Magičnom Majku”. Najveći uspeh mu je uloga vukodlaka Alsida u seriji “Prava krv”. Budući da glumi vukudlaka i stripera, gde je prikazan sa vrlo malo odeće, Džo je uvek u fantastičnoj kondiciji, neprestano trenira i to je prihvatio kao sastavni deo života, pa nije strano da pravo sa snimanja ode u teretanu, uz to za suprugu ima Sofiju Vergaru, tako da se svaki trud isplati.

Punih 5 godina bio zaljubljen u Sofiju Vergaru pre 1. izlaska

Džo je čak četiri i po godine pratio Sofiju, a kada je najzad saznao da je raskinula veridbu, pitao je zajedničkog prijatelja da mu "sredi" da ona izađe sa njim na večeru.

 

 

- Čim sam je ugledao na malim ekranima, znao sam da će biti moja! Tajler mi je dao njen broj i odmah sam je pozvao. Rekla mi je kako snima film u Nju Orleansu i predložila da se nađemo kada se vrati u Los Anđeles. Pomislio sam, nema šanse, čekao sam gotovo pet godina i ovu priliku ne propuštam. Uhvatio sam avion i izveo je na večeru. To je bila najbolja odluka koju sam ikada doneo - rekao je Manganijelo za magazin "People". 

Sve ostalo je istorija!

Džo ne samo što je lep i zgodan, on pleni i svojom visinom od tačno punih 196 cm, čiste harizme i seksipila. Zato je naš broj 1, osim što glumi, on još i lepo peva, ima li boljeg?!

Pogledajte i njegov video klip seksi plesa iz "Magičnog Majka". Uživajte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)