Zanimljivosti

Svet u šoku šta je OVA TRUDNICA URADILA! Njena fotografija na instagramu podelila je svet, a u pitanju je žena čuvenog glumca! (FOTO)

Glumac i instruktorka joge čekaju 7. zajedničko dete, a ova žene se ne skrašava ni u trudnoći, pa su komentari podrške i zabrinutosti preplavili mreže.

09.08.2022 17:00

Svet u šoku šta je OVA TRUDNICA URADILA! Njena fotografija na instagramu podelila je svet, a u pitanju je žena čuvenog glumca! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Alek Boldvin (64) čeka 8. dete, a 7. sa drugom suprugom Hilarijom. Ona ima 38 godina, dok Alek iz braka za glumicom Kim Besindžer ima još jednu ćerku Ajrlend. 

Lepa vest o dolasku prinove stigla je tačno 6 meseci nakon strašne tragedije koja se dogodila kada je Boldvin usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins na snimanju filma "Rust". Porodica Hačinsove, koja je stradala u oktobru 2021. godine tokom snimanja filma, ipak je podnela tužbu protiv glumca koji je mladu ženu usmrtio iz pištolja.

Alek je, međutim, pola godine posle tragedije dobio novi razlog za sreću.

Deca Aleka i Hilarije su Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, a u martu ove godine otkrili su da se njihovoj porodici priključila i beba Marija Lusija. Spekulisalo se kako je Lusiju rodila surogat majka budući da se par na taj potez odlučio dok je Hilarija još bila u drugom stanju sa Eduom. Par to, međutim, nikada nije potvrdio.

Ovog puta Hilarija se na poseban način ponosi trudnoćom, iako za njihovu porodicu to izgleda više i nije iznenađenje, već više rutina.

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki ljudi sakupljaju automobile, neki satove, neki umetnine. Moja supruga sakuplja bebe, ona voli bebe. Čim neka beba napuni 3 godine, kad nisu zabavne koliko su bile, pogledamo se i kažemo: "Vreme je za još jednu" - rekao je Alek u svom dobro prepoznatljivom tonu. 

Hilarija je instruktorka joge, a poznati glumac je juče objavio kako ona u poodmakloj trudnoći radi stoj na glavi, ili kako bi već opisali situaciji sa fotografije.

- Evo nje ponovo - napisao je Alek uz Hilarijinu fotografiju.

Mnogi su joj čestitali na prinovi, ali bilo je i onih koje je njena poza zaprepastila, pogotovo pošto je imala 2 pobačaja.

- Mnogi bi vas dvoje savetovali da nabavite televizor! Zaista, beba broj 7? -

- Toliko vas oboje volim, kao i način na koji delite sve svoje probleme sa svetom i pratiocima -

- Ne bih joj savetovala te akrobacije u ovom stanju! -

- Rastao sam kao jedno od 7 dece i bilo je fantastično! Uvek imate nekog ko će se igrati sa vama! -

- Koliko se sećam ona je imala 2 pobačaja, morala bi da bude opreznija -

- Zar ovo sme da se radi? - 

- Čestitamo vam na prinovi i divimo se količini ljubavi koju delite - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)