Zanimljivosti

ŠER o JEZIVOJ PROŠLOSTI: Bilo je užasno, imala sam samo 18 godina!

Šer je obelodanivši da je imala čak 3 pobačaja, a jedan od njih bi bio koban da nije hitno operisana.

22.07.2022 13:00

ŠER o JEZIVOJ PROŠLOSTI: Bilo je užasno, imala sam samo 18 godina!
FOTO: Profimedia

Planetarno poznata pevačica Šer (76) nije imala tako bajkovit život. Izrevoltirana skorijim dešavanjima u Americi, ona je pre par dana na Tviteru napisla kako je imala čak 3 pobačaja od kojih je prvi bio sa 18 godina.

- Imala sam 3 pobačaja. Sa svega 18 godina, kada je moj muž Soni Bono došao kući grčila sam se u bolovima od pobačaja. Bolovi nisu prestajali ni kada je došao dokror, niti u liftu. Hitno su me prevezli u obližnju bolnicu i imala sam 2 operacije. Šta bi bilo sa mnom sada? - zapitala se pevačica aludirajući na situaciju u SAD oko zabrane abortusa.

 

 

Šer je kasnije tokom braka sa Bonijem (`64.-`75.) dobila sina Čeza Bona (53), a tokom braka sa Gregorom Almanom ( `75.-`79.) dobila je i drugog sina Elijaha Blu Almana (46).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Poznata pevačica bez dlake na jeziku je otvoreno protiv novog zakona o zabrani abortusa, kojim se strogo zabranjuju prekidi trudnoće čak i u teškim situacijama.

- Žene će iskrvariti i umreti, dok neka grupa starih, belih, republikanskih muškaraca odlučuje kakav medicinski tretman one zaslužuju - napisala je ona ponovo na Tviteru.

 

 

Šer se više nije doticala svojih pobačaja, ali je u postovima na Tviteru oštro osudila politiku Amerike koja je donela ovakav sraman zakon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

- Političare u crvenim državama nije briga šta se dešava sa majkama i bebama! Crvene države teraju žene da budu blizu smrti pre nego što dobiju bilo kakav tretman -

Pevačica je nastavaila da neprestano objavljuje na svom nalogu podršku ženama da istraju u borbi protiv zabrane abortusa, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)