Zanimljivosti

Šer se pojavila u javnosti i zaprepastila sve redom! Evo kako izgleda u 77. godini jedna od najvećih muzičkih zvezda ikada! (FOTO)

Čuvena pevačica, koja je i stasom i glasom oduvek privlačila pažnju svetske javnosti, otkrila je neke od svojih najvećih tajni.

26.06.2022 16:00

Šer se pojavila u javnosti i zaprepastila sve redom! Evo kako izgleda u 77. godini jedna od najvećih muzičkih zvezda ikada! (FOTO)
Tanjug/AP

Iako mnoge VIP ličnosti radije posete estetskog hirurga kako bi ih ulepšao, zategao im stomak, pa i napravio veštačke pločice i mišiće na butinama, nekima je genetika odradila svoje, kao i lični trud da se o zdravlju i izgledu brinu na poseban način. Mnogim mladim devojkama je možda mrsko da odrade kod kuće neke vežbice ili skoknu do teretane, ali popularnoj zvezdi predivnog glasa, Šer, to prema sopstvenom priznanju nije teško ni na izmaku 8. decenije.

Ona je u stanju da bude u plenk poziciji čitavih pet minuta, pa vam je onda jasno o kakvoj sjajnoj formi je reč. Šer je više puta isticala da vreme provodi u teretani, ali i da su za njen besprekoran izgled odgovorne neke zdrave navike kojih se pridržava.

Ne jede previše masnu hranu

Popularna pevačica je u svojoj knjizi "Šer zauvek: Životni plan za zdravljje, kondiciju i lepotu", otkrila da se odrekla hrane bogate mašću, kao i mlečnih proizvoda. Izbegava punomasno mleko, ali i ono sa manje masti retko pije. Isti slučaj je i sa sirevima.

- Jedna od najgorih stvari za telo je sir. Ne vari se dobro, a većina vrsta sadrži mnogo masti - istakla je ona.

Jede zdrave grickalice

Kada su ona i njena prijateljica Mišel Fajfer otkrile čari zdravog batata, u mikrotalsnoj pećnici su ga pekle i on je bio njihova redovna grickalica, zajedno s pečenim krompirom i Cezar salatom. Batat ima velike zdravstvene prednosti. Pored toga što je dobar za probavu i vid, on reguliše šećer u krvi i pomaže pri mršavljenju.

Izbegava alkohol

Oduvek je izbegavala, kako tvrdi, konzumiranje alkohola. U pitanju je stvar za koju smatra da je nezdrava i štetna i trudi se da je se kloni. Dve do tri čaše godišnje su sve što ona popije i to su u pitanju verovatno neke zdravice.

Ne koristi rafinisani šećer

Svoju energiju odžava prirodnim šećerima, a rafinisani je, kako ona smatra, samo oduzima. Voli testeninu i rado je ima u ishrani, a pored toga jede banane i nektarine u kojima je prirodan šećer.

Trenira i to raznoliko

Opšte poznato je da sjajnu formu održava svakodnevnom posetom teretani i to čini pet puta nedeljno. Voli da kombinuje razne treninge i ne drži se strogo jednog programa. Takođe je dobra u surfovanju.

Prihvatila je ono što joj ne ide od ruke

Mnogi će misliti da ta mega-zvezda čitavog života posvećuje svojoj fit-liniji i izgledu. Međutim, činjenica je da je ona počela da se ozbiljno bavi vežbanjem tek početkom šeste decenije života. Ipak, među njenim treninzima i aktivnostima postoji i nešto što ne voli, a to je trčanje. Pokušavala je godinama da trči, ali je mrzela to jer joj nije išlo od ruke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)