Zanimljivosti

ZA NJOM JE UZDISAO CEO SVET: Evo kako Eva danas izgleda, a zadaje nam modni domaći zadatak! (FOTO)

Glumica već godinama oduševljava stajlingom koji je kombinacija retro damskih hlajina različitih dezena, a poslednjim u nizu dobila salve pohvala, nazvali je novom Sofijom Loren.

12.08.2022 17:00

ZA NJOM JE UZDISAO CEO SVET: Evo kako Eva danas izgleda, a zadaje nam modni domaći zadatak! (FOTO)
Foto: Tanjkug/AP

Glumica Eva Mendez je očigledno za potrebe snimanja ponela neke od haljina koje su nosile naše bake u cvetu mladosti. Retro šik sa kraja prethodnog veka odmah je dobio lavinu pozitivnih komentara. Eva prvo pozira u oldtajmeru u haljini na kopčanje sa kragnicom i kratkim rukavima koja je u dezenu od zelenih, plavih i žutih listova, a preko nje je čak i pojas. Glumica je sa puštenom kosom i minimalnom količinom šminke dok je stajling dopunila velikim visećim zlatnim alkama. 

Ona je napisla ispod objave:

- Sedim u retro automobilu i trčim kroz ružičasti travnjak, to je samo neka od stvari koje NISAM radila ovog vikenda. Šta još vi niste radili ovog vikenda? -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Ona u sledećem kadru trči kroz dvorište puno ruža dok na sebi ponovo ima retro haljinu koja je je cela šarena, a dezen ovog puta podseća na popularne 1970. godine. 

- Daj malo retro D&G vajba seksi mama -

- Jednom rečju ostala sam bez daha -

- Moderna verzija Sofije Loren -

- Volim Evu što je uvek prizemna, a opet divna -

- Obožavam njen stil! Ako neko može da me uputi gde da nađem ovu garderobu? -

- Boginja! -

- Ovakve stvari želim u svome garderoberu! -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bra Stars (@celeb_bra_ties)

 

Eva Mendez retko kada govori o braku sa glumcem Rajanom Goslingom. Par je u vezi od susreta na snimanju filma “The place beyond the pines” iz 2011. godine. Oni imaju ćerke Esmeraldu (12) i Amadu (14).

Eva i Rajan se retko pojavljuju u javosti, a za više od decenije koliko su zajedno na prste se može prebrojati koliko su se puta negde pojavili ruku pod ruku. Oni poštuju međusobnu privatnost i ne govore o svom braku. Evi se tako skoro samo omaklo za magazin People da pohvali na kom polju je Rajan posebno vešt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krazy Piczz (@krazy_piczz)

 

- Rajan je neverovatan kuvar. Mislim da postoji zaista dobra ravnoteža između toga ko kuva, a ko čisti. I to funkcioniše kod nas -

 

 

- Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno. Zaista ide dublje od pukog čišćenja. To mi zaista daje jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um - dodala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page369 (@celeb_page369)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Marina

13.08.2022 15:02

Jako zgodna zena,ali u licu konjasta.