Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK spremna za nove radne podvige, evo kako je prošao njen PRVI RADNI DAN (FOTO)

Voditeljka je snagu da nastavi posle smrti supruga našla u ćerkama i radu, a zamolila je poslodavce da budu blagi prema njoj.

07.09.2022 19:00

NIKOLINA PIŠEK spremna za nove radne podvige, evo kako je prošao njen PRVI RADNI DAN (FOTO)
instagram-nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek (46) suočila se sa nenadoknadivim gubitkom kada je pre 4 meseca iznenada preminuo njen suprug, istoričar umetnosti Vidoje Ristović. Nikolina je u braku sa Vidojem dobila ćerku Unu Sofiju, dok iz emotivne veze sa novinarom Markom Cigojem ima još jednu ćerku, Hanu Leonardu koja ima 25 godina i živi u Milanu.

Nikolina je koliko-toliko prevazišla porodičnu tragediju i juče je počela da radi na televiziji. Ona je tim povodom objavila fotografiju na kojoj je sabrala utiske posle 1. radnog dana. Pišekova je zamolila sve da imaju obzira prema njoj i budu blagi i istakla koliko se raduje poslu.

Ona je na fotografiji vidno mršavija, a obukla je letnju mini haljinu bele boje i kajsijastih detalja koja ima duge rukave. Nikolina je uz nju uparila bele papuče visokih potpetica i rajf, dok je oko struka ponela crni pojas koji je uparila sa crnom kožnom tašnicom koja ima duge rese. 

 

 

- Prvi dan na poslu prošao je tako što nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je moj večiti urednik, strogim glasom pozvao. Sastanak sa dislociranim kolegama je odrađen prvoklasno podno predivnog Državnog arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se radu, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro -

Neki od komentara bili su sledeći.

- Puno sreće, samo napred! -

- Slatkica -

- Imaš noge kao srna -

- Retko ko ima i u nogama i u glavi -

- Prelepa -

Kao i uvek našla se nekolicina neprikladnih reakcija.

- Šta se desilo od onakve lepotice? -

- Premršava -

- Smešna -

Voditeljka se ne obazire na komentare mržnje i ističe kako su joj glavna pokretačka snaga upravo njena deca. Ona je objavila pored posta i fotografiju sa intervjua koji je dala za hrvatskin magazin.

 

 

- Moja snaga su moja deca i želja da prvenstveno njih dve budu dobro, kao i vera da je život 10% onoga što ti se dogodi i 20% onoga što kreiraš. Snagu mi daju i dobri ljudi koje sam u ovom haosu našla, želja da budem ona osoba koju u meni vidi moja mlađa kći. Stena. Zaklon. Brana. Zavetrina. Ljubav -

Pišekova ovde sija u punom sjaju u zelenoj majici na kojoj je perje iste nijanse i u kožnim crno-zelenim helankama. Celu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama, svedenom šminkom i bujnom talasastom kosom.

- Bravo Nikolina, najbolje tek dolazi -

- Samo napred i uz osmeh lagano! -

- Najlepša žena na svetu - ređali su se komentari.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)