Zanimljivosti

Voditeljka SLAGALICE zasenila mladu: Marija Veljković na svadbi MAČKA I PO, mreže gore! (FOTO)

Voditeljka blistala na svadbi u crnoj seksi haljini za koju je dobila salve komplimenata.

11.09.2022 14:00

Voditeljka SLAGALICE zasenila mladu: Marija Veljković na svadbi MAČKA I PO, mreže gore! (FOTO)
Foto: ST/N. Mandić

Voditeljka Marija Veljković (42) blistala je juče na svadbi u Jagodini. Ona je dobila salve pohvala za izgled budući da smo je tokom leta na Instagramu viđali u opuštenijim izdanjima sa letovanja u Tutskoj ili u poslovnim varijantama zbog snimanja emisija.

Veljkovićeva je ovoga puta zasijala u punom sjaju. Ona je ponela crnu haljinu koja je na bretele i skroz je pripijena uz telo. Haljina je istakla sve obline lepe voditeljke koja ima čak 3 dece i korača 5. decenijom, a na izgledu bi joj pozavidele mnoge.

Haljina je nabrana na predelu desne butine otkrivajući duge noge zgodne voditeljke, a ona ju je uparila uz crne čizmice do gležnjeva. Kosa je standardno isfenirana na paž, a Marija se odlučila i za jaču šminku koja je u potpunosti propratila stajling.

 

 

Mreže su u trenu planule.

- Prelepa -

- Svaka Vam čast! -

- Prelepo i elegantno, ko zna da nosi sve mu lepo stoji, treba imati i harizmu koja mnogima nedostaje -

- Mare, prava lepotica -

- Medena si -

- Super mačka, tako elegantna i seksi dama -

- Blistaš, neodoljiva si, izgledaš božanstvo, želim ti sve najbolje lepotice -

 

 

Marija je dan ranije postavila i fotografiju na kojoj uživa u poslednjim letnjim zracima sunca.

- Septembarsko sunce - kratko je naslovila objavu.

Veljkovićeva je ovde uz osmeh zažmurela, dok uživa u poslednjim toplim septambarskim danima. Ona je u prugastoj majici koja je spuštena na ramenima uz koju je ponela belu suknju, a njeni pratioci su se složili da su poslednji zraci sunca istakli sve čari lepe voditeljke.

 

 

Za Marijin osmeh posle razvoda od Milana Milovanovića sa kojim ima 3 dece, glavni "krivac" je glumac Rastko Janković, što je potvrdila objavom na Instagramu i sama voditeljka.

- Hvala za ljubav i podršku - napisla je Marija.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Pedja

11.09.2022 20:21

Lazete za komentare, za nju su uvek negativni. Naravno...

Bole

11.09.2022 22:07

Ovaj vaš novinar sto proglasi Veljkovićķu za ribu je očigledno slep.Ona ja jaud nad jaudima.Ništa nisam ružnije i odvratnije u životu video.Kad ona vodi slagalicu ja je ne gledam.Toliko lepih voditeljki a ona da zaseni mladu.To je jedino moguće ako je mlada toliko ružna da se ovom jadnom novinaru ova učinila lepom.

Realist

12.09.2022 10:35

Njena uloga nije da bilo koga zaseni nego bude pristojna i vodi emisiju kao radni zadatak.Na svojoj zabavi ili venčanju po drugi put, može da obuče šta hoće.Ovo objašnjava ono šta piše na portalima a ''njen Uroš'' lepo,rečito,plastično objasnio.

Mirko

12.09.2022 12:07

Nemojte preterivati. Ne mogu se uporedjivati podeblja baba i mlada.

Paparazzi

12.09.2022 16:25

Nikakvi ste! Ne objavljujete komentare koji nisu po vašem ukusu.Nemože se pozitivno komentarisati nešto koje se iz aviona vidi da ne štima.Marija sama sebi nanosi štetu i to nenadoknadivu živeći u nekom lažnom životu,lažnoj percepciji ko je ona i šta je ona,Iskreno,mnogo mi je draga ali je zastranila 1000%...mora neko ili nešto da je vrati u normalan tok.Ima krasnu decu kojima nisu potrebne prljave pare nego zdrav porodični život i ljubav,prava ljubav a ne slike i Marin komentar ''ljubav''...

Pobesneli Laloš

14.09.2022 13:38

Još samo da nauči pravilno da govori i akcentuje reči, a ne da kvari naš lepi jezik. Ako pravilno govori "dolara", onda neka isto kaže "dinara", ako se kaže "televizijski program", neka isto akcentuje "televizija" ili "filharmonija" ili "kontinent" ("kontinentalna klima")... Najpre neka nauči da kaže NE.