Zanimljivosti

ŠTA JE ZAJEDNIČKO Melaniji Tramp, Kejt Midlton i Jeleni Đoković? Svi pričaju o ovom detalju! (FOTO)

Tri dame su naizgled potpuno drugačije i njihov način života gotovo da nema nijednu dodirnu tačku, ali pokazalo se da nije baš u potpunosti tako.

16.11.2022 16:01

ŠTA JE ZAJEDNIČKO Melaniji Tramp, Kejt Midlton i Jeleni Đoković? Svi pričaju o ovom detalju! (FOTO)
Vladimir Lukic,Tanjug/AP

Cipele su omiljeni deo autfita svake žene i njima se obično zaokružuje čitav stajling s čim bi se složile i gotovo sve dame. Dizajneri i stilisti smatraju da je zaista neophodno da svaka žena u ormaru ima malu crnu haljinu za svečane prilike, koja može da se ukombinuje uz mnoge detalje, a tu je i neizostavni model cipela koji bi trebalo da se nađe u cipelarniku svake žene. 

Crne salonke koje imaju štiklu od 10 centimetra su ono što je potrebno svakoj ženi. Svetski poznate dame koje se najčešće odlučuju za poslovne i damske kombinacije koje mogu idalno da upare uz salonke su Melanija Tramp, Kejt Midlton i supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fashion4youvip

Nekadašnja prva dama Amerike, Melanija Tramp, ima instačan stil odevanja na kome mogu da joj pozavide mnogi. Kao osoba od uticaja ona je primer mnogima tako da se najčešće mogla videti u kompletima u vidu sakoa i uske poslovne suknje, dok joj nisu strane ni pantalone ili elegantne duge haljine. Međutim, ono što ta dama gotovo nepogrešivo bira kada je u pitanju obuća jesu salonke i to najčešće crne kožne. Nisu joj strane ni druge boje koje variraju od dezena garderobe.

Supruga tenisera Novaka Đoković se nedavno pojavila u emisiji "Zemlja roditelja" na RTS-u, a za tu priliku se odlučila za jednostavno, a ipak elegantno izdanje u svom prepoznatljivom poslovnom stilu. Jelena je izabrala moderne bele pantalone širokih nogavica i dubljeg struka, a upotpunila ih je crnom, klasičnom bluzom i diskretnim, srebrnim nakitom. Mnogima je pažnju privukao njen izbor obuće, budući da se opredelila upravo za crne salonke od prevrnute kože. 

Supruga princa Vilijama, vojvotkinja od Velsa, smatra se jedinom dostojnom naslednicom “kraljice srca”, Ledi Di. Kejt Midlton ima istančan ukus od samog pojavljivanja sa princom Vilijamom, a haljine A kroja, kompleti u vidu suknje i sakoa su njen zaštitni znak. Kejt je ikona stila baš poput Melanije, a mnogi ocenjuju da su njeno držanje i stil takvi kao da je i sama rođena na dvoru. Kada je u pitanju obuća ona se opredeljuje upravo za salonke tankih potpetica visine 10 cm.

Dizajner cipela Rupert Sanderson je istakao je da je tajna dobrog držanja vojvotkinje i činjenice da uvek izgleda dobro na fotografijama upravo u cipelama koje nosi.

- Kad god žena obuje štikle od 10 centimetara, dešava se nešto magično. Njena silueta se momentalno menja, glava joj se podiže, dobija blagu krivinu na leđima, ramena se blago šire, a mišići na listovima se skupljaju. Od tog trenutka ona hoda kao da je rođena viša nego što jeste - istakao je dizajner i dodao da su pravi izbor cipela upravo salonke, a visina štikle je tačno 10 cm.

Bonus video:

Komentari (0)