Zanimljivosti

ZAPLAKAĆETE KADA OVO ČUJETE: Čitav svet priča o gestu Novaka prema njegovoj voljenoj Jeleni, ljubav je pobedila! (FOTO)

Poznati par zavoleo se još tokom tinejdžerskih dana i od tada su nerazdvojni.

03.01.2023 13:58

ZAPLAKAĆETE KADA OVO ČUJETE:  Čitav svet priča o gestu Novaka prema njegovoj voljenoj Jeleni, ljubav je pobedila! (FOTO)
Profimedia

 Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena godinama žive u skladnom braku, međutim, nije sve oduvek bilo lako. Sportista je nebrojano puta isticao koliko je srećan što ovakvu ženu ima uz sebe.

Čini se da je od prvog dana znao da će mu ona biti životna saputnica, posebno zbog svojih ljudskih osobina i kvaliteta kojima ga je i osvojila.

FOTO: Profomedia

Novak i Jelena Đoković godinama dele dobro i loše

 

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - rekao je svojevremeno Novak Đoković.

Jedan od omiljenih javnih parova sledeći korak u svojoj vezi načinio je 2013. godine kada je planetu obišla vest da je Novak Đoković zaprosio svoju dugogodišnju devojku Jelenu.

 -Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu! Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo -  napisao je tada Novak na Fejsbuku.

Vladimir Lukić

Ljubav na prvi pogled

 

Teniser je opisao i kako se osećao pred odluku da svoju dragu upita da se uda za njega.

- Morao sam da skupim svu moguću hrabrost koju imam da to uradim. Pre toga sam pitao ljude, koji su već prošli kroz veridbu, kakav je to osećaj, šta mogu da očekujem, ali su mi svi rekli da ću tek kad se to dogodi, kada izgovorim pitanje, saznati kakav je to tačno osećaj. A osećaj je neverovatan - prepričavao je Đoković.

Iako je na terenu surovi protivnik svojih rivala, u privatnom životu teniser je pravi romantik. To je pokazao i tokom dobro osmišljenog čina prosidbe. 

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene - počeo je Novak priču o ovom prelepom trenutku.

Problem je nastao kada se njihov balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči:

- Oh, moj Bože. Imamo rupu u balonu - govorila je usplahireno.

Đoković se potom okrenuo vozaču:

- Molim te, pomozi! Propustićemo priliku - objašnjavao je teniser.

Jelena se potom ponovo ubacila:

Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam "Da li je on lud, šta će ova reklama u ta doba - a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom - rekla je sadašnja gospođa Đoković.

FOTO: Tajnug/AP

Novak i Jelena danas imaju dvoje dece i srećan brak

 

Venčali su se 10. jula na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a svet je pratio velikim interesovanjem svadbenu ceremoniju. Četiri meseca nakon venčanja, 21. oktobra 2014, Jelena se porodila u Monte Karlu i na svet donela sina Stefana. Tri godine kasnije, rodila se i devojčica Tara. 2. septembra 2017. godine.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)