VIP saveti

OVO JE JUTARNJI RITUAL NOVAKA ĐOKOVIĆA, bez toga ne može da mu počne nijedan dan! Trik je u samo 2 minuta! (FOTO)

Poznati sportista i jedan od najboljih tenisera u istoriji pronašao je svoj recept za sreću i podelio ga sa svetom.

04.12.2022 11:01

OVO JE JUTARNJI RITUAL NOVAKA ĐOKOVIĆA, bez toga ne može da mu počne nijedan dan! Trik je u samo 2 minuta! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković godinama je u samom vrhu popularnog belog sporta, ima uspešan brak, srećnu porodicu i pritom pomaže brojnoj deci kroz rad svoje fondacije. Mnogi su se pitali kako to sve postiže, čini se sa lakoćom.

Novak se trudi da uvek u javnosti širi samo pozitivne poruke ohrabrenja i da ne dozvoli da ga ijedna životna prepreka sputa i odvede sa puta koji je sebi zacrtao. Otkrio je i u čemu je tajna.

Profimedia

Novak Đoković je najbolji srpski teniser

- Molim se svakog jutra. Prvo izrazim zahvalnost za zdravlje, na prilikama da nastavim svoju evoluciju kao multidimenzionalno biće u ovom životu. Zahvalan sam bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug - govorio je Novak jednom prilikom.

On je savetovao da se svakog jutra rade vežbe za umirenje misli i celokupnog organizma, kao i da je najbitnije da dan započnemo pozitivnim mislima.

Instagram- jelenadjokovicndf

Porodica je izvor najveće Novakove radosti

- Morate to činiti na dnevnoj bazi, da li je to neka dvominutna vežba smirenja ili molitva. Ponekad zaista nemate mnogo vremena, ali važno je biti disciplinovan i nastaviti sa tom praksom. Kada ste otvorenog uma, spremni ste da primate sve čime ste okruženi u ovom prelepom svetu. Mi smo blagosloveni što živimo u ovakvom svetu i što prolazimo proces evolucije. I kada dodete na prag saznanja ko ste, vi i dalje nastavljate da tragate za istinom. To vas donosi bliže izvoru odakle ste potekli i čini vas tako prisutnim smirenim, ispunjenim radošću i zahvalnim što postojite, što su tu svi oni koji vas okružuju i čine ispunjenim. To je suština života - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)