Zanimljivosti

MANEKENKA ZBOG SEKTE OSTALA BEZ PORODICE! Bivša supruga Erosa Ramacotija progovorila o agoniji u koju ju je uvukla prijateljica! (FOTO)

Manekenka Mišel Hunicker završila je u zloglasnoj sekti koja joj je upropastila život.

11.11.2022 21:01

MANEKENKA ZBOG SEKTE OSTALA BEZ PORODICE! Bivša supruga Erosa Ramacotija progovorila o agoniji u koju ju je uvukla prijateljica! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Pevač Eros Ramacoti oduvek je bio jedan od najpoželjnijih pevača. Kao takav, uvek je bio okružen lepim ženama. Jedna od njih bila je i manekenka Mišel Hunciker. Bili su par kojem su se svi divili. Uspešni, mladi, slavni. Međutim, u jednom trenu sve je krenulo nizbrdo.

 

 

Mišel je postala deo zloglasne sekte zbog koje je njihov brak doveden u pitanje.  U kandže sekte "Ratnici svetlosti" upala još kao mlada, a  nedavno je detaljno govorila o svemu kroz šta je prošla.

- Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima - rekla je Huncikerova.

 

 

Takođe je u intervjuu za nemački "Stern" izjavila da su je ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

 

 

Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.Kada je imala samo dvadesetak godina Mišel je imala sve - bila je slavna manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali. Ipak, preko noći kao da je sve to nestalo. 

Nazgled idiličan brak postao je sve stresniji zbog česte razdvojenosti. Mišel je počela da opada kosa te se obratila terapeutkinji za pomoć. U početku su bile i prijateljice. Međutim, kako je vreme prolazilo ona je imala sve veći uticaj na manekenku i uspela je da je vrbuje u sektu. 

 

 

- Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi -  rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod, piše Prva.rs

Mišel je godinama nakon razvoda ostala u sekti. Njena agonija je trajala sve do 2006. godine kada je napokon uspela da izađe iz "Ratnika svetlosti" i počne život iz početka. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)