Ispovesti

DRASTIČNO SMANJILA KILAŽU, PA OSTALA BEZ MUŽA! Svi su oduševljeni izgledom ove žene, njen suprug je izgubio interesovanje (FOTO)

Alana Vatkins je najzad dostigla kilažu manju nego u osnovnoj školi, usledila je sreća na svim poljima, sem na emotivnom.

06.11.2022 16:00

DRASTIČNO SMANJILA KILAŽU, PA OSTALA BEZ MUŽA!  Svi su oduševljeni izgledom ove žene,  njen suprug je izgubio interesovanje (FOTO)
Printscreen/thesun.co.uk

Smanjenje kilaže na mnogo nivoa može da utiče na promenu kvaliteta života. U to se uverila i Alana Votkins (37)  koja je sebi zacrtala cilj da prepolovi kilažu, ali istu tu želju imala je i poslednjih 17 godina. Ovaj put rešila je da bude krajnje istrajna u svojoj odluci, što je i uspela. Ipak, to joj je na kraju uništilo brak. 

Alana je ranije nosila veličinu 3XL, a sada nosi M. Ona je navikla da se nezdravo hrani, pogotovo za doručak kada bi obično jela čokaladice i čips dok se pripremala se za posao. 

- Osećala sam se užasno zaglavljeno među sopstevnim lošim navikama, morala sam da se pokrenem. Toliko sam jela šećera, da je pravo čudo što nisam dobila dijabetes. Osećala sam se kao da je moj život gotov - započinje priču ova mama troje dece, a prenosi Sun.

 

 

Ova žena uspela je toliko da smrša, da je na kraju bila mršavija nego u osnovnoj školi. Ona se bukvalno prepolovila i to do te mere da je poštar, koji svakodnevno dolazi kod nje, odbio da joj da poštu, misleći da to uopšte nije ona, a slično su odreagovali i njeni poznanici. Alanin sin je toliko bio ponosan na nju na kraju transformacije, da ju je zagrlio. Kako ona navodi “to je bio prvi iskreni zagrljaj koji sam dobila od srednjeg sina u životu”. 

- Prestala sam totalno da izlazim iz kuće, sem kad baš moram, pošto sam mrzela kako izgledam. Jednostavno sam prihvatila sebe kao debelu i jadnu. Pred početak svake nove godine bih obećala da ću sledeće godine probušiti kašiku. Onda bih se jutro posle dočeka probudila mrzovoljna, debela i očajna i nastavila bih da se hranim nezdravo - ispričala je Alana.

Ova žena navodi da je odmah po dolasku na koledž našla dečka, a posle raskida sa njim upoznala je i supruga Antonija, ali nijedan od njih nije doprineo njenom samopouzdanju.

- Utrostručila sam kilažu od osnovne škole i nastavila sam da se hranim nezdravo. Za Antonija sam se udala 2010. godine i tada sam nosila venčanicu koja je bila XXL. Jedino tog dana sam se osećala lepo i voljeno, budući da su mi, kao i svakoj mladi, delili komplimente. Posle venčanja sam se vratila na staru kilažu, koja se posle svakog porođaja povećavala - iskrena je bila Votkinsova.

 

 

Poslednje novogodišne noći Alana je donela čvrstu odluku da smrša, i najzad je uspela u tome. U moru dijeta, opredelila se za onu koja joj je, umesto brojnih grickalica tokom dana, omogućila konkretna tri obroka i užinu.

- Umesto fascinantnog broja kalorija koje sam do tad konzumirala, prešla sam na dijetu kojom sam uvela sasvim zdrave obroke i to u količini od 600-800 kalorija dnevno. Rezultai su bili vidni  za kratko vreme. Deci sam uvek spremala zdrav doručak, ali ja bih pojela njihove ostatke i nastavila sa slatkišima. Najzad sam promenila svoj život iz korena. Moj srednji sin kada je video na Fejsbuku moju fotografiju od pre godinu dana je prvi put ustao i zagrlio me - objašnjava Alana.

Povećanje samopouzdanja je imalo pozitivne efekte na sve, osim na njen brak koji se avgusta ove godine, posle punih 12 godina okončao.

- Tek kada sam smršala povratila sam samopouzdanje koje sam imala još kao veoma mlada devojka. To je uticalo na sve u mome životu, a sagledala sam da smo Antonije i ja odavno izgubili ista interesovanja. Naš brak je završen, ali donela sam nove odluke u vezi sa svojim životom za koje se nadam da će biti mnogo produktivnije. Najzad kuću napuštam sa osmehom na licu - završava Votkinsova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)