Zanimljivosti

ŠAKIRU I PIKEA UJEDINILA BOLEST: Potresne scene iz bolnice zbog kojih ćete zaplakati (VIDEO)

Pevačica Šakira i njen bivši suprug Đerar Pike ujedinili su se u teškim trenucima za porodicu.

02.11.2022 17:37

ŠAKIRU I PIKEA UJEDINILA BOLEST:  Potresne scene iz bolnice zbog kojih ćete zaplakati (VIDEO)
Profimedia

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike u poslednje vreme prolaze kroz veoma težak period nakon što su otkrili da su stavili tačku na svoj brak. Kao da to nije bilo dovoljno, razotrkivene su sve pikanterije ovog, naizgled idiličnog, para. 

U javnosti su isplivali detalji o fudbalerovim neverstvima tokom braka. Nedugo nakon toga, fotografisan je u javnosti sa jednom atraktivnom plavušom sa kojom razmenjuje nežnosti. Za to vreme, pokrenut je i turbulentan brakorazvodni proces. Prema pisanju medija, sporno je starateljstvo nad sinovima Milanom i Sašom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Dok se odvija ova drama, pevačica prolazi i kroz ličnu agoniju. Naime, njen otac Vilijam (91)  je u bolnici. Potresne scene objavila je Šakira na svojim profilima na društvenim mrežama. Na jednoj fotografiji ona ljubi noge svom roditelju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

-  Život je ono što se događa između poseta bolnicama i kostima za Noć veštica - napisala je ona uz snimak iz bolnice. 

U videu se može videti kako Šakira pomaže svom ocu da ojača noge koristeći fizikalnu terapiju, dok je lekar posmatra sa strane. Kada Vilijam uspe sam da ih podigne, pevačica preplavljena emocijama počne da ga ljubi u noge.

Ovi teški trenuci ponovo su ujedinili zaraćene supružnike. Naime, prema tvrdnjama španskih medija i Pike je posetio bivšeg tasta. Ovu informaciju potvrdila je njena majka Nidia Ripol, koja je poručila kako su oni 'još uvek porodica'. Nidia je uz to otkrila kako je njen suprug u stabilnom stanju, ali da još ne znaju kada će biti pušten iz bolnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Inače, dok se bori sa nedaćama koje su je snašle, Šakirinim problemima tu nije kraj. Već neko vreme se njeno ime provlači kroz medije ali zbog problema sa porezom. Navodno se tereti da je utajila veliku količinu novca, te bi zbog toga mogla da završi i iza rešetaka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)