Zanimljivosti

ŠOKANTNA ODLUKA ANĐELINE DŽOLI DA DECU OSTAVI BEZ SVEGA! Glumica milione dolara daje samo njemu! (FOTO)

Poznata glumica je toliko besna na decu jer nisu stala u njenu odbranu prilikom rastanka od Bred Pita da se odlučila na drastičan korak.

20.10.2022 20:30

ŠOKANTNA ODLUKA ANĐELINE DŽOLI DA DECU OSTAVI BEZ SVEGA! Glumica milione dolara daje samo njemu! (FOTO)
Tanjug/AP

Buran rastanak nekada omiljenog holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita se ne smiruje. Mesecima slušamo o najsočnijim pikanterijama iz njihovog ljubavnog i porodičnog života. Nakon brojnih informacija, fanovi ovog para pitaju se kako su uopšte toliko dugo i opstali zajedno.

Taman kada se pomislilo da se već sve ružno otkrilo i da nema novih drama, stižu nove šokantne informacije. Naime, glumica je donela odluku da svoje bogatstvo od čak 116 miliona dolara ostavi samo jednom detetu, usvojenom sinu Medoksu. Kako pišu američki mediji, Džolijeva je na tu odluku došla jer je Medoks jedini stao na njenu stranu kada je krenula drama oko razvoda. Ostala deca su pružila podjednako podrške i svom ocu Bredu.

Ap photo

Period bračne sreće Anđeline i Breda

Pita je ta odluka veoma razbesnela, te je to bio dodatni povod za nove burne razmirice. Glumac smatra da Anđelina zakida prava njihovoj ostaloj deci, te da ne može da ih razdvaja zbog svoje sujete. Tim povodom glumica se još nije oglašavala.

Podsetimo, Džolijeva je nedavno govorila o tome koliko je Pit nasilan prema njihovoj deci. Čak je podnela i sudska dokumenta optužujući bivšeg muža da je gušio jedno od njihovo šestoro dece tokom nasilne svađe u privatnom avionu, udarivši drugo u lice. Džolijeva je rekla i da je Pitovo ponašanje na letu iz Francuske u Kaliforniju u septembru 2016. ostavilo duboke traume na decu, a na njoj i telesne povrede.

Tanjug/AP

Medoks (prvi s leva) će dobiti mamine milione, dok ostala deca ostaju bez ičega

Od razvoda poznatog para, koji je pokrenut još 2019. godine, strasti se ne smiruju, te se očekuje da nas i u narednom periodu nekadašnji supružnici iznenade s novim pikanterijama o kojima niko nije ni sanjao. 

Inače, troje usvojenih naslednika - Medoks, Paks, Zahara i troje bioloških - Šajlo, Noks i Vivijen poslednjih meseci su često izloženi komentarima javnosti, a neretko su gosti svih javnih događaja kojima prisustvuje i glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vm

28.10.2022 10:02

Nenormalna žena, ovim zavađa decu i tera Breda da Medoksu ne ostavi ništa nego da svoje bogatstvo podeli ostaloj deci. Dakle dodatno pogoršava odnos Medoksa i Breda.