Zanimljivosti

PRINC HARI OTKRIO DA MU TO UOPŠTE NIJE PRAVO IME! Britanski kraljević zaprepastio svet, evo kako se u stvari zove!

Vojvoda od Saseksa je u razgovoru preko zum aplikacije s mališanima iz Ujedinjenog Kraljevstva koji se bore s teškim oboljenjima otkrio mnoge interesantne činjenice iz svog privatnog života.

11.10.2022 13:08

PRINC HARI OTKRIO DA MU TO UOPŠTE NIJE PRAVO IME! Britanski kraljević zaprepastio svet, evo kako se u stvari zove!
Foto: Shutterstock

Britanski princ Hari šokirao je fanove širom sveta nakon što je odlučio da im u iznenadnom obraćanju otkrije svoje pravo ime. Naime, iako ga ceo svet zna kao Harija on se zapravo ne zove tako.

Njegovi fanovi su bili šokirani jer se činilo da se o njemu zna ama baš sve. U razgovoru sa najhrabrijim mališanima u Britaniji koji se bore sa različitim teškim bolestima okupljenih oko humanitarne organizacije "WellChild" on je otrkio još neke zanimljve detalje iz svog privatnog života. Između ostalog, opisao je kako zvuči glas njegovog sina Arčija, ali i koji je njegov omiljeni čips. 

YouTube/printscreen

U obraćanju javnosti princ Hari je otkrio malo poznate detalje iz svog života

Vojvoda od Saseksa učestvovao je u zum-konferenciji kao podrška deci s teškim bolestima. On je tom prilikom upoznao Henrija Vejsna (5) koji ima teške zdravstvene probleme i u razgovoru s njim otkrio tajnu oko svog imena.    

- I ja se zovem Henri, ali me svi zovu Hari i nemam pojma zašto - rekao je princ. 

U razgovor se uključila dečakova mama Ševon rekavši da je jen sin zapravo ime dobio po princu Hariju i da je dečakov otac Pol nekako saznao da je Henri zapravo pravo ime vojvode od Saseksa.

Razgovarajući s mališanom princ je u jednom trenutku rekao da Henri zvuči baš kao njegov sin Arči (3).

- Zvučiš baš kao Arči s tim nežnim glasićem. Sviđa mi se - rekao je uz osmeh princ Hari.

Na pitanje mališana kako su njegova deca princ je uz osmeh dodao:

- Odlično su. Arči je krenuo u vrtić i veoma je zauzet, a Lilibet uči da govori - dodao je on.

Među ostalim dobitnicima nagrada za najhrabrije mališane bio je Toni Hejdžel (7) kome su amputirane obe noge nakon teškog zlostavljanja koje je od rođenja trpeo od svojih roditelja. U razgovoru s dečakom Hari je otkrio da je njegov omiljeni čips sa ukusom soli i sirćeta. Toni je pokazao vojvodi knjigu napisanu o njemu "Go Toni go" i obećao da će je poslati Hariju u Kaliforniju.

- Hvala ti. Moja deca će moći da čitaju tu knjigu - rekao je vojvoda od Saseksa.

Princ Hari je trebalo lično da 8. septembra uruči nagrade najhrabrijim mališanima u Britaniji koji se bore sa različitim teškim bolestima, ali je sve odloženo zbog smrti kraljice Elizabete II koja je preminula u Škotskoj baš tog dana. Umesto toga princ Hari se mališanima pridružio putem zum aplikacije i tako s njima podelio neke malo pozate detalje iz svog privatnog života.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)