Zanimljivosti

VASPITNE METODE KEJT I VILIJAMA O KOJIMA SVI GOVORE! Da li biste i vi ovako kažnjavali decu kada su nemirna? (VIDEO)

Britanski mediji tvrde da supruga budućeg kralja Britanije sprovodi specifične vaspitne metode koje i te kako utiču na njeno troje dece.

10.10.2022 19:01

VASPITNE METODE KEJT I VILIJAMA O KOJIMA SVI GOVORE! Da li biste i vi ovako kažnjavali decu kada su nemirna? (VIDEO)
Tanjug/AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton trude se da provode što više vremena uz svoje troje dece, sinove Luisa i Džordža i ćerku Šarlotu. Iako imaju dadilju, prema pisanju britanskih medija, oni više vole da sami odlaze po decu u vrtić i uživaju u uobičajenim porodičnim aktnostima poput drugih roditelja.

Međutim, kako bi uspeli da naprave balans između roditeljstva i povećanih obaveza na dvoru, supružnici su osmilili određena pravila kojih se svih moraju pridržavati. 

Tanjug/AP

Kejt i Vilijam sa sinom Džordžom i ćerkom Šarlotom

-Vikanje je u potpunosti zabranjeno! Ukoliko neko od dece pravi haos, problem se u startu rešava. Međutim, umesto da ih ukore slanjem u svoje sobe, oni to rešavaju mirnim razgovorom. Dete koje je bilo nevaljalo odmah bude poslato na ozbiljan porodični razgovor sa Vilijamom ili Kejt. Otvoreno se govori o problemu i deci se predočavaju posledice nevaljalog ponašanja - govori izvor iz Bakingemske palate za Miror.

Ap photo

O načinu na koji Kejt vaspitava decu govorilo se nakon scena viđenih tokom proslave kraljičinog platinastog jubileja 

Kraljevska deca već su odrasla, princ Džordž ima 9 godina, Šarlot ima 7, dok najmlađi Luis ima 4 i mora se uvesti neki red u njihov život.

Kejt Midlton nedavno se prisetila trenutaka njihovog rođena i sa puno emocija govorila o majčinskim osećanjima.

- Stalno mislim daj je Luis beba, a on je sada veliki dečak. Imam osećaj kao da se tek nedavno rodio - govorila je Kejt.

Podsetimo, Kejt Midlton i princ Vilijam venčali su se pre 11  godina. Izgovorili su sudbonosno "da" u londonskoj Vestminsterskoj opatiji, čime su i zvanično postali muž i žena. Tada su razmenili bračne zavete pred gotovo 2.000 zvanica smeštenih u opatiji, ali i pred televizijskom i internet publikom koja se meri u stotinama miliona. Prema nekim procenama, u pitanju je čak dve milijarde ljudi. Princ Vilijam i njegova tadašnja mlada, Kejt Midlton, poljubili su se dvaput na balkonu Bakingemske palate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)