Zanimljivosti

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O MEGAN MARKL: Šok i neverica u Velikoj Britaniji!

Nakon sahrane kraljice Elizabete II, pažnja javnosti u Velikoj Britaniji u potpunosti je usredsređena na Megan Markl i princa Harija. Podaci novih anketa pokazuju iznenađujuće podatke o tome šta nacija o njima misli.

28.09.2022 17:00

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O MEGAN MARKL:  Šok i neverica u Velikoj Britaniji!
Ap photo

Koristeći promene na britanskom dvoru, magazin San sproveo je anketu kako vi video kakvo je mišljenje nacije o pojedinim članovima kraljevske porodice. Najšokantnije podatke dobili su o Megan Markl i princu Hariju. 

Nakon celokupne drame nakon Megzita i potezima učinjenim posle toga, Megan Markl još uvek gaji velike simpatije naroda u Velikoj Britaniji. Čini se da porodični nemirni na dvoru, kao ni odlomici iz nedavno objavljene knjige o Megan Markl, nisu uticali na mišljenje o Megan. 

Na pitanje kome se iz kraljevske porodice najviše dive, princeza od velsa Kejt Midlton zauzela je visoko prvo mesto na listi. Među srednjom generacijom to mesto pripada princu Vilijamu, dok je Megan popularna među mladima između 18 i 24 odine. Na pitanje  da li podržavaju povratak Harija i Megan kraljevstvu i da li bi ponovo trebalo da se posvete kraljevskim dužnostima, oko 40 odsto Britanaca je odgovorilo da ne misle da im je tu mesto, dok 30 posto smatra da treba, a ostalih 30 se nisu izjasnili. 

 

 

Iako su do odlaska sa dvora dojvoda i dojvotkinja od Saseksa bili odmah iza Vilijama i Kejt po popularnosti, sada su oni pali na dno liste, iza starijih članova porodice. Degradacija je nastala nakon što su Megan i Hari rekli da očekuju kraljevske titule za svoju decu Arčija i Lilibet. 

 

 

Britanci su upitani da li će se njihovo mišljenje o princu Hariju poboljšati ili pogoršati nakon kraljičine sahrane, a 50 odsto je reklo da se ne menja dok su jednaki postotak i to po 19 odsto imali da će biti poboljšano i pogoršano, a ostalih 12 ne znaju. 

Kao najbolje obučena u anketi ocenjena je Kejt Midlton, a odmah iza nje Megan Markl, dok je među mlađima bila obrnuta situacija. Odmah iza njih su bili princ Vilijam i Čarls a na listi su se našli i najmlađi članovi princeza Šarlot i princ Vilijam. 

 

 

Podeljeno mišljenje među Britancima bilo je i za to da li deca Harija i Megan treba da nose titule prinčeva. Njih 40 odsto smatra da treba, dok je po 30 odsto saglasno da ne treba ili da ne zna.  

 

 

Iako su mnogi pozdravili dolazak Harija i Megan na kraljičinu sahranu, te ponovno okupljanje braće i snajki ispred Vindzora kada je nacija odavala počast preminuloj kraljici donoseći cveće, još uvek nije poznata sudbina kraljevske porodične veze. Naročito sada kada se u skorijem periodu očekuje knjiga o Harijevim memoarima čiji je izlazak bio stavljen na čekanje zbog smrti njegove bake. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)