Zanimljivosti

ŠOK MADONIN SNIMAK! Šta joj se desilo?

Poznata muzička zvezda ponovo je uspela da zaprepasti svetsku javnost videom koji je objavila na TikToku.

27.09.2022 20:00

ŠOK MADONIN SNIMAK! Šta joj se desilo?
Foto: Tanjug/AP

Svetska pop-ikona, pevačica Madona, koja je tokom bogate karijere mnogo puta uspela da zaprepasti javnost čitave planete, to je uspela i najnovijim videom objavljenim na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Naime, mnogi koji su imali priliku da vide neobičan video-zapis, imali su identičnu reakciju: "Šta se to, zaboga" dogodilo sa njom?". 

Iako je jasno da su u pitanju mnoge hirurške intervencije, ipak je iznenađujuće u kojoj je meri ona tim zahvatima uspela da izmeni lični opis i više liči na plastičnu lutku, nego na živu osobu. Čini se da, kako pišu zapadni mediji, nekada seks-ikona teško prihvata svoje godine i prirodni proces starenja, pa je odlučila da se podmladi, a pored toga što su korekcije na njenom licu veoma uočljive Madona se ne libi da koristi i jaku šminku i "napadnu" odeću. 

Na najnovijem zapisu, osim svega pobrojanog, Madona nema obrve, a njen stajling je posebno šokantan. 

@madonna

What it’s like dating men………… 😂😂😂😂

♬ original sound - M.M.

Po mišljenju mnogih, pevačica je malo izgubila kompas i na zalasku karijere pokušava na svaki način da zadrži popularnost. Mnogi su se zapitali šta se desilo sa onom pravom Madonom.

- Izgleda poput Merlin Mensona - 

- Volela bih da ljudi prihvate da svi starimo -

- Ovo je dokaz da novac i ukus ne idu zajedno -

- Kada postanete bogati, izgleda da izgubite dodir sa stvarnošću - glasili su samo neki od komentara. 

Zgroženi pratioci su se pitali gde je "nestao njen tim stilista", a bilo je i reakcija da je poranila jer je "Noć veštica tek 31. oktobra".

Uprkos tome, muzička ikona ne prestaje da šokira i rekli bi da to čini u inat "hejterima". Svoje "bitisanje" na muzičkoj sceni pokušava da iskoristi maksimalno dok ne ode u penziju, a da li se to drugima sviđa ona baš i ne mari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)