Brak i veze BILA SAM NA NAJKRAĆEM DEJTU U ISTORIJI - oduševio se kada me je video, a onda je pobegao glavom bez obzira! 21:30
Ispovesti IZAŠLA SAM SA 50 MOMAKA DOK NISAM NAŠLA ONO ŠTO SAM TRAŽILA: A sada mi kod njega smeta JEDNO 20:30
Vesti DA LI BISTE SMELI DA ZAPLEŠETE SA OVOM CICOM? Kada je okrenula leđa kameri mnogi su zanemeli od ŠOKA! (VIDEO) 21:05
Brak i veze IMAM 33 GODINE I PROVODADŽIJU PLAĆAM 265.000 DINARA MESEČNO: Jedno nikad ne radim, a OVA pravila moraju da se poštuju! 14:50
Odrasli ŠEST SATI PRE MOŽDANOG UDARA BILA SAM U IZLASKU: Sofija je imala 20 odsto šanse da preživi, OVO su alarmantni simptomi 15:35
Zanimljivosti ĐOKOVIĆEVA BIVŠA SE POMIRILA SA FUDBALEROM SA KOJIM IMA DETE? U minijaturnoj haljini pokazala telo od kog zastaje dah 13:01
Vesti U BEOGRADU MI JE PRIŠLA ŽENA OD 40 GODINA I PITALA DA ODEM KOD NJENOG MUŽA: Tražila je OVO, čak je htela i da mi plati 09:36
Odrasli POLJUBILA JE NEPOZNATOG MOMKA U BARU I UMALO UMRLA: Gušila se u svojoj pljuvački, hitno prebačena u bolnicu 17:40
Roditeljstvo OVO JE PRAVI PRIMER ISKRENE, BRATSKE LJUBAVI ZBOG KOJE SU SVI ZAPLAKALI: Jedan potez ovog dečaka govori više od 1000 reči (VIDEO) 17:01
Ispovesti UŠLA JE U AFERU SA SUPRUGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: "Mislila sam da oseća što i ja, a onda mi je saopštio odluku od koje sam zanemela!" 21:00
Brak i veze PLESALA JE U KLUBU NI NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ TA NOĆ PROMENITI ŽIVOT: Sve se desilo u trenu, kamera je zabeležila ovaj neverovatan momenat (VIDEO) 10:40