Lifestyle

DA LI BISTE SMELI DA ZAPLEŠETE SA OVOM CICOM? Kada je okrenula leđa kameri mnogi su zanemeli od ŠOKA! (VIDEO)

Brazilka Paula Kosta je nutricionistkinja koja samouvereno pokazuje svoje telo uprkos mnogobrojnim kritikama na svoj račun.

08.10.2024 21:05

DA LI BISTE SMELI DA ZAPLEŠETE SA OVOM CICOM? Kada je okrenula leđa kameri mnogi su zanemeli od ŠOKA! (VIDEO)
Instagram/paulac.acosta

Nutricionistkinja Paula Kosta živi u Brazilu, a svoj biznis prenela je i na privatni plan. Onako kako piše planove ishrane za klijente, tako očigledno radi i za sebe kako bi održavala formu i u isto vreme pazila na zdravlje. Ona je popularna i na društvenim mrežama, te je na Instagramu prati više od 160.000 ljudi. Osim što se zdravo hrani, ona redovno trenira, a akcenat je stavila na mišiće leđa i ruku. Pored toga, voli modu i negu, te joj je Instagram profil zasnovan na sadržaju koji je najviše prilagođen ženama.

Redovno deli videe, a mnogi prvo primete njenu građu. Tvrde da zbog istaknutih mišića nije ženstvena.

Međutim, ona ne mari mnogo za tuđa mišljenja, pa nastavlja da kontinuirano posećuje teretanu i neguje telo na način koji smatra odgovarajućim. Tako su joj i najomiljeniji snimci upravo iz teretane.

Na jednom od poslednjih snimaka vidi se Paula koja je u atraktivnoj haljini u izlasku, okrenuta je leđima kameri i zanosno pleše. Ono što prvo upada u oči jesu mišići koji kao da su joj iscrtani po leđima. Ona je očigledno veoma oduševljena formom koju je postigla, dok, s druge strane, mnogi nisu imali reči hvale za njen izgled.

- Žena gubi svu lepotu kada dobije mišiće - 

- Ti misliš da si zgodna sa ovim mišićima? - 

- Prelepa si - 

- Ne bih smeo da zaplešem sa tobom -

- Ne znam, meni je ovo strašno - 

- Ovo je pravo savršenstvo - 

- Mršavo telo je ipak mršavo telo - bili su samo neki od komentara ispod njene objave, a mišljenja su očigledno podeljena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)