Lifestyle

MLADA I MLADOŽENJA JEDVA DOČEKALI SVOJU SVADBENU TORTU, ALI ONDA SE POJAVIO ON: U trenu se odigrala prava drama, poletele su kore i fil, začula se vriska! (VIDEO)

Svi se pitaju odake nekome hrabrost da ovako upropasti tuđu svadbu.

06.10.2024 16:20

MLADA I MLADOŽENJA JEDVA DOČEKALI SVOJU SVADBENU TORTU, ALI ONDA SE POJAVIO ON: U trenu se odigrala prava drama, poletele su kore i fil, začula se vriska! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/wedding.failss, Shutterstock

Video-zapis sa jedne svadbe zaprepastio je svetsku javnost nakon što se pojavio na TikToku i tako postao viralan. Naime, kako se na njemu vidi, mladenci su s nestrpljenjem dočekali jedan od najvažnijih trenutaka na samoj proslavi, a to je iznošenje mladenačke torte. Međutim, taman kada su se pripremili da je zajedno iseku i poziraju fotografu, ispred njih je istrčao jedan gost i, malo je reći, uništio sve što se moglo uništiti.

Snimak počinje scenom kako pred mladi bračni par konobari iznose prelepu roze tortu s dekoracijom prilagođenom veselju, dok se istovremeno oko njih okupljaju gosti i oduševljeno tapšu. Mnogi su izvadili svoje mobilne telefone i snimali srećan trenutak, veseleći se uz ritmove muzike. 

Ali onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

Jedan gost je odjednom prišao mladencima i počeo nekontrolisano da hvata tortu i baca je unaokolo. Budući da, pošto je bila od suvih kora i bez mnogo fila, on nije uspeo da namaže mladence onako kako je planirao, komadi poslastice su popadali po podu, dok je od nje ostala samo mrlja na tanjiru.  

Mlada i mladoženja su bukvalno zanemeli od šoka, a posebnu pažnju svih korisnika društvenih mreža privukla je mlada koja se pomerila u stranu i skamenila se. S druge strane, gostu je bilo čudno što se mladenci ne smeju, ali je i pored toga nastavio da posipa ostatke torte oko njih, ali i po njima. Salom su odjednom počeli da se prolamaju vrisci, dok su pojedini muškarci pokušali da savladaju očigledno pripitog muškarca.   

Video je podeljen na društvenim mrežama, a zaprepašćeni ljudi su u komentarima napadali bahatog čoveka.

- Ko ga je pozvao? - 

- On je samo ljubomorni samac - 

- Šta nije u redu sa ovom osobom?v - 

- Poslaće mu račun za tu skupu tortu i zapamtiće je dobro -

- Ovo je strašno - pisali su komentatori ispod videa, dok su pojedinci tvrdili da nije prikazan ceo snimak, te da postoji nastavak.

Navodno, u nastavku mladoženja udara gosta.

- U originalnom klipu mladoženja ga udara - pisalo je još ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)