Zanimljivosti

MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"!

Danas su dobili ćerku Senju, a ovako je govorila o njihovom odnosu.

05.10.2024 14:31

MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"!
instagram

Voditeljka Marija Kilibarda je već neko vreme u vezi sa sinom glumice Ljilje Dragutinović, Branislavom Vučelićem. U njemu je pronašla mir i sreću, a danas je poseban dan za ovaj par. Marija se porodila i na svet je donela zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Senja.

Amir Hamzagic/ATAImages

Porodila se voditeljka Marija Kilibarda

Poznato je da se oni nisu ne verili, a od početka njihovog zabavljanja prošlo je četiri godine. Iako nisu ozvaničili ljubav oni uživaju u putovanjima, izlascima, večerama i žive kao i svaki drugi, zaljubljeni par.

Pre godinu dana Marija je prokomentarisala navode da je išla po burmu.

- Ne, to je neko napisao, iz novina sam to sanjala. Nismo dobacili do prstenja, ja se nekada zabavljam kada čitam te naslove, a često se iznerviram. Pitajte me ljudi, rekla bih možda da neću da govorim na tu temu dalje, ali bih rekla da ili ne, to sigurno, obećavam da ću vam reći - rekla je ona u intervjuu za Blic, a na pitanje da li se udaje zagonetno je odgovorila:

- Tu smo, živimo ljubav, živimo sreću, pokušavamo da živimo partnerstvo jedno i sad da li je bila korona dve godine, kada sa nekim stupite u odnos pa vas zaključaju, nemate kud vi se upoznajete, i sve najbolje i najlošije izlazi iz vas, i zato mislim da nam je ta korona prekratila put upoznavanja, da smo se brže zbližili, nego što se ljudi pod nekim normalnim okolnostima zbližavaju. Korona je učvrstila naš odnos, vi se dopadnete jedno drugom i odjednom ste zaključani ili nastane kolaps ili nastane duboka ljubav, a da kucnem u drvo, ovo drugo je bio naš slučaj.

Foto: Aleksandar Krstović

Marija je u ocu svoje tek rođene bebice pronašla mirnu luku

Voditeljka je jednom prilikom govorila koliko joj znači partner Bane.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva - pričala je Marija o svom izabraniku i dodala:

- Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)