Strast

NEMAM DEČKA JER SAM PREVIŠE ZGODNA! Smeta im što imam ogromne prirodne grudi! (FOTO)

Iako joj niko ne veruje, ona tvrdi da nikada nije imala nijednu plastičnu operaciju.

06.10.2024 20:45

NEMAM DEČKA JER SAM PREVIŠE ZGODNA! Smeta im što imam ogromne prirodne grudi! (FOTO)
Credit: Shirley Rosemary Flynn / SWNS / SWNS / Profimedia

Širli Flin (41) iz Brajtona očigledno nema problema sa samopouzdanjem, budući da je izjavila da je šest godina bila sama jer se muškarci plaše njene lepote i ne smeju da joj priđu. Ne treba ni pominjati koliko komentara, uglavnom negativnih, je izazvala njena izjava.

- Kada muškarci vide koliko sam lepa beže glavom bez obzira i često mi sastanke otkazuju u poslednjem trenutku. Zatrpana sam porukama muškaraca koji žele da izađu sa mnom, a dobijam i brojne ponude za brak. Ljudi misle da sam arogantna i puna sebe i kažu mi da ne žele da izađu sa mnom zbog toga. Meni je to smešno, verovatno to misle samo sredovečne žene koje su očigledno nesigurne u sebe - priča Širli i nastavlja:

Credit: Shirley Rosemary Flynn / SWNS / SWNS / Profimedia

Širli Fin tvrdi da se svi plaše njenih velikih grudi

- Zlobnici mi pišu da kupim naočare, a ja sam se*si i sa naočarima. Lepota mi je donela i mnogo problema sa bivšim momcima koji su bili ljubomorni zbog pažnje koju dobijam od drugih muškaraca. Nisam izgubila nadu da ću pronaći muškarca koji će moći da ispuni moje zahteve. Mislim da sve žene treba da veruju u sebe, da se pogledaju u ogledalo i kažu: "Ja sam puna samopouzdanja, divna sam i zavodljiva". 

Credit: Shirley Rosemary Flynn / SWNS / SWNS / Profimedia

Širli Fin ima 41 godinu

Širli napominje da mnogi komentarišu njene obline, kao i da joj niko ne veruje da je "100 odsto prirodna".

Pre nekoliko godina, Širli je više puta ostala bez naloga na TikToku, što ona naziva diskriminacijom.

- Zabranili su me jer imam zaista velike grudi, moji snimci nisu golotinja ili sadržaj za odrasle. Da imam male grudi, niko se ne bi žalio na mene - piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)