Telo

MONIKA BELUČI JE NOSILA GRUDNJAK SAMO KAD MORA: Da li su njene prirodne grudi najlepše koje je svet ikada video? (FOTO)

I sa 60 godina izgleda gotovo jednako zanosno.

14.09.2024 22:30

MONIKA BELUČI JE NOSILA GRUDNJAK SAMO KAD MORA: Da li su njene prirodne grudi najlepše koje je svet ikada video? (FOTO)
MATE PRODUCTION - Album / Album / Profimedia

Glumica Monika Beluči (59) sitno broji do 60. rođendana koji je krajem septembra. Lepota, taj apstraktni pojam koji se manifestuje na različite načine, bio je epicentar njenog života. Od malih nogu je opisivana kao "oličenje lepote", ali za nju prava lepota prevazilazi ljudsku anatomiju. 

- Svoju lepotu nikada nisam uzimala zdravo za gotovo, ona je dar života. Biti lep sa 25, to je prirodno, ali biti lep sa 35 i 45 godina, to je umetnost - poznata je njena izjava.

Iako je i na pragu sedme decenije Monika je čista umetnost, a i dalje se pamte njene uloge i fotografije iz perioda kada je bila decenijama mlađa. Veoma je bitno istaći da je Monika retka prirodna lepotica koja ni do dana današnjeg nije korigovala ništa na sebi, budući da želi da "dostojanstveno stari", a i dalje je smatraju za najlepšu ženu na svetu.

 

 

Nedavno su objavljene fotografije na kojima je spontano uslikana lepa Belučijeva, a njeni fanovi širom sveta su se složili da je ona najlepša žena koja je ikada zemljom hodala. Na fotografiji pored njenog fantastičnog lica i kovrdžave kose do izražaja su došle njene bujne grudi koje su svima pomutile razum, pogotovo jer je glumica nosila brushalter samo kad mora.

Na početku karijere bavila se manekenstvom, da bi kasnije prešla u glumačke vode. Njen suprug, Vensan Kasel, koji je sa njom snimio veliki broj filmova, priseća se da se oduševio njenom pojavom na filmu, misleći da je tek još jedna lepotica u nizu. Tek kada ju je upoznao priznao je koliko je pogrešio i da je lepota samo jedna od stavki u nizu koje krase Moniku.

 

 

Glumica ne samo što ima savršeno lice, prodoran pogled, istaknute obrve, mali nos, senzualne usne i bujnu kosu, već ima i savršeno telo. Čak su i njene grudi prirodne. Dok je bila mlađa nije bilo nikoga ko bi mogao da ostane ravnodušan na njenu pojavu, a gotovo da se ništa nije promenilo do današnjih dana.

Mnogi zato smatraju s pravom da je glumica bila ne samo najlepša, već i najzgodnija koja je ikad zemljom hodala, dok se i danas promeni atmosfera bilo gde da kroči njena štikla.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)