Telo

MONIKA BELUČI PRED 60. ROĐENDAN POZIRALA SAMO U BELOJ KOŠULJI I ŠTIKLAMA: Progovorila i o ljubavi sa Bertonom! (FOTO)

"Svoju lepotu nikada nisam uzimala zdravo za gotovo, ona je dar života."

25.08.2024 21:25

MONIKA BELUČI PRED 60. ROĐENDAN POZIRALA SAMO U BELOJ KOŠULJI I ŠTIKLAMA: Progovorila i o ljubavi sa Bertonom! (FOTO)
Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

Glumica Monika Beluči (59) nedavno je ponovo bila u centru pažnje zbog svoje neprolazne lepote. Lepota, taj apstraktni pojam koji se manifestuje na različite načine, bio je epicentar života Belučijeve. Od malih nogu je opisivana kao "oličenje lepote", ali za nju prava lepota prevazilazi ljudsku anatomiju. 

- Svoju lepotu nikada nisam uzimala zdravo za gotovo, ona je dar života. Biti lep sa 25, to je prirodno, ali biti lep sa 35 i 45 godina, to je umetnost - poznata je njena izjava.

Monika je ponovo izazvala lavinu komentara fotografijom na kojoj sedi u salonkama visokih poteptica i raskopčanoj beloj košulji dok ispod ima samo crni bodi. Takođe je prava pometnja usledila i nakon objavljivanja fotografisanja za francuski magazin Madame figarof.

 

 

Belučijeva već decenijama unazad važi za jednu od najlepših žena na svetu. Čuvena Italijanka sitno broji do 30. septembra kada jubilarno puni 60 godina i ulazi u čak sedmu deceniju. Povodom svog rođendana govorila je i u najnovijem intervjuu, u kom se osvrnula i na ljubavnu vezu sa slavnim Timom Bertonom (66).

Mnoge je iznenadila veza najlepše žene sveta i ružnjikavog američkog reditelja, međutim, Moniki je upravo on vratio osmeh na lice, dok zajedno rade na najnovijem projektu. Naime, Monika glumi u nastavknu najnovijeg Timovog filma "Beetlejuice Beetlejuice".

 

 

- Odrasla veza ne znači da postajete odgovorniji, naprotiv, to znači da pronađete osobu koja vam još uvek dopušta da budete poletni. Ne želim previše da racionalizujem, inače se magija gubi. Objašnjavati ljubav je kao da ujutro zapisujete snove, a čim ih stavite na papir, oni nestaju - rekla je Monika za iodonna.it.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)