Telo

GLUMICA MEŠA I MESI KUKOVIMA: Zadiže suknju i povlači čarape pred svima, a novi partner je još podržava! (VIDEO)

Izgleda da i dalje proslavlja i razvod i rođendan!

31.07.2024 23:00

GLUMICA MEŠA I MESI KUKOVIMA: Zadiže suknju i povlači čarape pred svima, a novi partner je još podržava! (VIDEO)
instagram-sofiavergara

Glumica Sofija Vergara, nedavno je napunila 52 godine, iako izgleda duplo mlađe. Rođendan je proslavila u društvu najbližih, a mnogima nije promaklo da je među njima i njen novi partner hirurg Džastin Saliman. Izgleda da joj se slavlje osladilo pa je zaređala danima da se ludo provodi i to u Italiji.

Snimak koji je osvanuo internetom pokazuje da se kolumbijska glumica ludo zabavlja. Ona je usnimljena kako đuska na dnevnoj žurci, a izgleda da se ručak pretvorio u nepredvidivu zabavu. Sofija se za popodnevnu priliku odlučila za letnju dugu haljinu na tanane bretele. Kreacija je bila bele osnove sa plavim cvetnim detaljima. Primetno je da glumica ispod nje nije ponela brushalter, a stajling je upotpunila zlatnom ogrlicom i minđušama, dok je pustila kosu i ponela naočare za sunce. 

 

 

Sofija se toliko zaigrala da je u jednom trenutku vidno njihala zanosnim grudima i bokovima, a onda je čak počela i da zadiže suknju. Kako je atmosfera bivala sve vrelija ni tu joj nije bio kraj. Tako su svi mogli da vide da je Vergara brushalter ostavila kod kuće, ali zato je i po ovoj vrelini ponela samodržeće čarape, koje su izgleda skliznule, pa je pokušavala da ih podigne naočigled svih.

Ma koliko se glumica zabavljala njišući grudima, kukovima, kosom i zadižući suknju i pokazujući noge, njenom novom partneru koji se ne odvaja od nje izgleda da ništa od toga nije smetalo. Naprotiv, on joj se čak pridružio u ludom letnjem plesu, tako da je pridigao čašu sa belim vinom, koju je naslonio tik na njen porub od čarapa.

instagram-sofiavergara

Sofija Vergara

Glumica je samo stavila u opis tri smajlija koji slave, pa izgleda da je produženo slavlje rođendana u toku.

- Šta to ona izvodi?!

- Daj, čoveče, ti kao da se u životu nisi zabavljao kad možeš ovako nešto da pitaš.

- Ne, nije mi jasan trenutak sa čašom i njenim čarapama.

- Izgleda da šampanjac zaceljuje modrice.

- Ova žena je odavno zaboravila da je rođena u Kolumbiji i živi u zabludi da je Italijanka!

- Ma ona zna da uživa u životu!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)