Brak i veze

SOFIJA VERGARA POKAZALA NOVOG DEČKA! Isplivale provokativne slike para - tako je očigledno da žele da budu sami (FOTO)

Varnice među njima pršte!

24.07.2024 17:38

SOFIJA VERGARA POKAZALA NOVOG DEČKA! Isplivale provokativne slike para - tako je očigledno da žele da budu sami (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sofija Vergara uživa u opuštajućem odmoru u Italiji, a čini se da je zemlja osvojila njeno srce. Nedavno je podelila nekoliko fotografija sa putovanja, uključujući i jednu na kojoj je njen novi dečko, poznati hirurg Džastin Saliman. Na fotografiji se vidi Saliman kako leži na terasi, osmehujući se za kameru. Sofijini pratioci brzo su primetili prisustvo njenog novog partnera na slikama, mnogi su izrazili svoju sreću zbog nje i pohvalili izgled i očiglednu sreću Salimana.

Glasine o vezi Sofije i Džastina prvi put su počele da se pojavljuju u oktobru 2023. godine, nakon što su primećeni na sastanku u Beverli Hilsu. Iako su prvobitne spekulacije bile da njihova veza možda neće potrajati, nedavno su ih paparaci fotografisali na odmoru u Italiji. Čini se da je iskra između njih opstala, uprkos prethodnim izveštajima koji su sugerisali Sofijino oklevanje da se obaveže na ozbiljnu vezu.

Sofija je proteklih dana delila fotografije sa svog odmora u Italiji, a kako primećujemo - sija! Posebno, jedna od fotografija je u centru pažnje. Njen duboki dekolte opčinio je njene pratioce na mrežama, a verovatno i njenog sadašnjeg dečka.

 

Inače, ona je nedavno proslavila 52. rođendan, a žuta, rođendanska haljina joj je stajala kao salivena. Njih su paparaci uhvatili i tokom proslave njenog rođendana, a glumica nije skidala osmeh sa lica.

Prethodne veze
 

I Sofija i njen partnetr imaju prethodne brakove. On je bio ranije u braku sa glumicom Bri Turner, poznatom po ulogama u serijama "Grimm" i "Ružna istina", sa kojom ima dvoje dece. Par je bio zajedno deset godina pre razvoda 2018. godine. Sa druge strane, Sofija i Džo Manganielo su objavili razvod u julu ove godine, nakon sedmogodišnjeg braka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)