Zanimljivosti

GLUMICU RASKRINKAO BIVŠI MUŽ! Nakon razvoda otkrio istinu zašto nisu imali dece, ovo će je zaboleti

Sofija Vergara je ranije govorila da je "majčinstvo" u kojem se ona u zrelim godinama ne vidi, razlog razlaza.

17.07.2024 13:15

GLUMICU RASKRINKAO BIVŠI MUŽ! Nakon razvoda otkrio istinu zašto nisu imali dece, ovo će je zaboleti
Foto: Tanjug/AP

Glumac  Džo Manganijelo nedavno je progovorio o razlozima zbog kojih je okončao brak sa bivšom suprugom Sofijom Vergarom posle sedam godina. On je demantovao tvrdnje svoje bivše supruge da je razlog za razvod bio neslaganje u vezi sa proširivanjem porodice, a intervju je dao za "Man' s Journal".

Glumica je sa druge strane u januaru ove godine izjavila  za "El País" da je nesporazum oko dece bio koren njihovih problema, ističući da je razvod nastao zbog toga što je njen suprug želeo decu, dok ona sebe nije videla u toj ulozi u zrelim godinama.

- Moj brak se raspao jer je moj muž bio mlađi i on je želeo da ima decu, dok ja nisam htela da budem stara mama. Osećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to radi, ali to više nije za mene - rekla je u tom intervjuu glumica.

Međutim, Manganijelo je istakao da to nije istina, navodeći da su oni pokušali da osnuju porodicu tokom prve godine i po braka, ali da se razvod desio iz drugih razloga.

Razvod zbog dece nije prava istina

Vergarin bivši partner je istakao da je njihovo razilaženje posledica toga što su se jednostavno udaljili tokom vremena.

- Pokušali smo da osnujemo porodicu prvih godinu i po dana. Imali smo veliki razgovor odmah na početku veze. Rekao sam joj: "Ako si završila sa decom, onda to razumem. Samo mi reci, i znaću šta je ovo, i to je u redu." Ali to nije bio slučaj sa njom. I zakleo sam se da nikada neću otići ako ne uspemo. I nisam otišao - otkriva on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)


Iako je on želeo decu, naglasio je da neslaganje oko toga "nije konačan razlog za kraj njihovog braka" i da je zapravo vreme učinilo svoje, dodajući da se ljudi jednostavno udalje tokom vremena.

Džo je izrazio frustraciju zbog toga što je njihov razvod uticao na javno mišljenje o njemu i njegovom karakteru.

Novi početak, daleko jedno od drugog 


U julu 2023. godine, Vergara i Manganijelo su izdali zajedničko saopštenje, objavljujući da su doneli "tešku odluku" o razvodu posle sedam godina braka, prenosi People.

- Kao dve osobe koje se veoma vole i poštuju, ljubazno vas molimo za poštovanje naše privatnosti dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života - napisali su glumci tada.

Dva dana kasnije, Manganielo je podneo zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog za okončanje braka, prema dokumentima o razvodu u koje je imao uvid People. Vergara je ranije otvorila dušu za isti časopis govoreći o svojoj odluci da ne rađa više dece i ističući da već ima sina Manola koji ima 32 godine, sa svojim bivšim suprugom iz srednje škole.

 

 

- Postoji nešto što zvuči dobro samo kao ideja. Ja sam se već ostvarila kao majka. Znam šta znači biti dobra majka ili potruditi se da budete najbolja majka. To zaista zahteva mnogo žrtvovanja, mnogo energije - navela je ona tada.

Od razvoda, bivši supružnici su krenuli različitim putem. Manganijelo je u vezi sa glumicom Kejtlin O' Konor dok je Vergara započela vezu sa ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom.

Njen bivši partner je istakao da se osećao loše zbog slike koja je o njemu predstavljena javnosti zbog razvoda. Takođe, naglasio je da je njihov razvod posledica rasta udaljenosti između dvoje ljudi, a ne samo neslaganja oko dece, demantujući tvrdnje svoje bivše supruge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)