Zanimljivosti

NAJVEĆA RIJALITI ZVEZDA PREKRŠILA PRAVILO NA VENČANJU MILIJARDERA: Uvredila mladu, pa se time pohvalila (FOTO)

Ne mari za druge.

16.07.2024 17:21

NAJVEĆA RIJALITI ZVEZDA PREKRŠILA PRAVILO NA VENČANJU MILIJARDERA: Uvredila mladu, pa se time pohvalila (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle svečanosti u čast venčanja sina milijardera Ananta Ambanija i njegove supruge Radhike Merchant, mnogi su počeli da primećuju detalje koje nisu do sada. Svečanost je počela u petak, 12. jula u Mumbaju u Indiji. Među brojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale sjajnoj ceremoniji bila je niko drugi do rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Rijaliti zvezda je došla u društvu sestre Kloi Kardašijan, a nosila je tradicionalnu indijsku odeću za hindusku ceremoniju u svetskom kongresnom centru Jio - ali njena odeća je prekršila veliko pravilo.


Za tu priliku, zvezda Kardašijanki obukla je crvenu lehengu, na kojoj su bile rese okačene na podrezani steznik i akcenti od perli po celoj površini, a dodala je i slojevite dijamantske ogrlice koje su se slagale sa ostatkom stajlinga. Iako crvena može biti odgovarajuća boja za svadbe u određenim kulturama, nijansa je obično nedostupna za svatove pozvane na indijska venčanja. To je zato što neveste koje se venčavaju na indijskim ili južnoazijskim muslimanskim venčanjima tradicionalno nose crvenu boju na svoj poseban dan.
 

Kaushal Punatar/Ajay Patil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim i Kloi na venčanju

Pošto se nijansa smatra povoljnom i simboličnom za novi život u indijskim kulturama, obično je rezervisana za mladu, što znači da se oni koji su pozvani na indijsko venčanje obično uzdržavaju od nošenja crvenog – slično kao što gosti izbegavaju belu odeću u zapadnim kulturama. Kloi je takođe nosila lehengu, ali njena odeća je bila krem boje sa zlatnim vezom, upotpunjena dugim rukavima i dekolteom otvorenih ramena. Takođe je uparila svoj stajling sa dijamantskim dodacima, tikom i nekoliko ogrlica.
 

Na Instagramu 14. jula 2024. Kim je objavila nekoliko fotografija sa svojom sestrom, na kojima njih dve prikazuju svoju svadbenu odeću. Mnogi njeni obožavaoci i pratioci istakli su da njena odeća nije u skladu sa normama.

 - Odeća je bila super, ali Kim ne nosiš crveno na indijskom venčanju - pisali su joj dok su neki tvrdili da je ovo uvreda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)