Moda

STARLETA ISKOPIRALA SUPARNICU, FANOVI ZANEMELI: "Klovnovske čizme i stolnjak oko vrata - šta ti treba da izgledaš kao njegova žena!" (FOTO)

Kardašijanku opleli na društvenim mrežama i kažu da kopira Bjanku Sensori.

26.05.2024 19:30

STARLETA ISKOPIRALA SUPARNICU, FANOVI ZANEMELI: "Klovnovske čizme i stolnjak oko vrata - šta ti treba da izgledaš kao njegova žena!" (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kim Kardašijan je nedavno viđena u odeći koja neodoljivo podseća na stil Bjanke Sensori, supruge njenog bivšeg muža Kanjea Vesta, što je izazvalo brojne komentare među fanovima. Smatra se da je Kanje veoma uticao na Kimin stajling tokom njihovog braka koji je trajao od 2014. do 2022. Kada se oženio Bjankom, javnost je brujala kako je ona bleda kopija Kim, međutim, izgleda da su se u međuvremenu uloge zamenile. 

Kim je tako nedavno prošetala u crnoj Balenciaga haljini bez leđa u kombinaciji sa prepoznatljivim "pantashoes" čizmama. Haljina je ono što je prekrivalo njen prednji deo tela, vezivala se oko vrata i visila samo spreda, dok pozadi nije bilo ničega. Kardašijanka je obula veoma čudne čizme, koje izgledaju kao da su deo čarapa. Izblajhanu kosu je vezala u punđu, dok je ponela i velike naočare za sunce. Na prvi pogled bi malo ko razlikovao Kim i Bjanku.

Četrdesettrogodišnja starleta koja je osnovala i brend Skims podelila je fotografije ovog izgleda na svom Instagramu, a fanovi su odmah počeli da prave poređenja između nje i Bjanke. Ovo nije prvi put da se Kimini modni izbori upoređuju sa Bjankinim stilom. 

 

 

Komentari na društvenim mrežama su se nizali.

- Bukvalno ovde izgleda kao Bjanka.

- Izgleda baš kao odeća koju bi Kanjeova nova žena nosila.

- Ovo je garant maznula iz Bjankinog garderobera.

- Kim želi pošto-poto da izgleda kao Kanjeova žena, ne razumem šta joj to treba.

- Ove klovnovske čizme su još luđe od ove keceljice.

- Kada izađeš iz frizerskog salona, ali zaboraviš da skineš plašt.

- Šta je to? Izgleda kao da si okačila stolnjak oko vrata?

- Ma Kim uvek zna šta radi, ovo nije slučajno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)