Kanski festival 2024

NAJLEPŠA SRPKINJA ZASIJALA NA KANSKOM FESTIVALU: Tamara održala modnu lekciju prisutnima, ove haljine su vrhunac glamura!

Jedna od naših najpoznatijih influenserki zna kako se hoda crvenim tepihom u Kanu.

22.05.2024 13:04

NAJLEPŠA SRPKINJA ZASIJALA NA KANSKOM FESTIVALU: Tamara održala modnu lekciju prisutnima, ove haljine su vrhunac glamura!
Profimedia

Tamara je jedna od najpopularnijih Srpkinja na svetskoj influenserskoj sceni i svoje ime je pažljivo godinama gradila na modnoj sceni. Poznata po svom atraktivnom izgledu i sofisticiranom stilu, ona je postala modna inspiracija mnogih žena širom sveta, što je još jednom pokazala prošetavši se na crvenom tepihu na 77. Kanskom festivalu. Zgodna influenserka se našla i na listi 100 uspešnih influensera, a sudeći po njenoj ambicioznosti, neće se samo na tome zadržati.

Ona ne samo da ima osećaj za lepo, već odiše posebnom elegancijom koju je i ovaj put iskoristila da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. Uoči festivala ona se pojavila u predivnim modnim izdanjima koje mnogim ženama mogu da posluže kao inspiracija za neke svečane događaje. Naravno ako imate vitku i lepu figuru poput nje.

 

U prvom setu fotografija koje je podelila, prelepa Srpkinja se pojavljuje u beloj haljini rimskog stila sa otvorenim leđima. I dok je prednji deo haljine pokriven, haljina otpozadi otkriva lepo izvajana i oblikovana leđa mlade influenserke.

 

Za ovu priliku ona je kosu svezala u punđu a stajling su ispratile diskretne minđuše i ogrlica i narukvica u rimskom stilu. Kalinićeva je na sebi imala vrlo sveden mejkap koji ističe njenu prirodnu lepotu. Na jednoj od fotografija, ona pozira sa svojim verenikom Filipom Testom koji je takođe poznat u modnoj industriji kao menadžer nekih poznatih brendova.

U drugoj objavi koju je influenserka podelila sa svojim pratiocima, pojavljuje se u svetlucavoj dugačkoj crvenoj haljini u kojoj bi se verovatno svaka žena osetila poput princeze, baš kao što je i ona izgledala.

 

Haljina ima proreze na grudima i bokovima i vrlo je interesantnog i neuobičajenog kroja, a ona svakako ne trpi nikakve nesavršenosti na telu, koje Tamara svakako nema. Od kolena do poda, haljina ima rese i deluje izuzetno glamurozno, pogotovo jer ju je Tamara ukombinovala sa zlatnim sandalama. 

 

Za ovu priliku ona se odlučila da pusti kosu koja je bila stilizovana sa strane, dok je nosila ogrlicu i minđuše sa motivima karika. 

 

Oba stajlinga poznate influenserke naišla su na pozitivne kritike njenih pratilaca koji su joj poručili da izgleda svetski i da veruju da je tamo sve zasenila kako svojom lepotom tako i besprekornim stajlinzima za koje očigledno ima ukusa.

 

Tamaru inače na Instagramu prati 1,7 miliona ljudi i ona živi na realciji London - Paris - Milano. Ova Novosađanka je uspela da ukrade simpatije mnogih žena koje je rado kopiraju ali i brendova koji je angažuju za reklame.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Veki

23.05.2024 00:25

Daleko od lepe zene.Prvo pogledajte gornju sliku i uopste namcorasto drzanje.