Zanimljivosti

NEKAD JE BILA LEPOTICA KOJU SU SRBI OBOŽAVALI: Danas je oronula, zaboravljena i ne liči na sebe (FOTO)

Brojni estetski zahvati su promenili njen izgled.

21.05.2024 14:31

NEKAD JE BILA LEPOTICA KOJU SU SRBI OBOŽAVALI: Danas je oronula, zaboravljena i ne liči na sebe (FOTO)
Profimedia

Mnogi se sećaju prelepog lica Melani Grifit koja je plenila svojom lepotom. Bila je jedna od omiljenih glumica i u Srbiji, poaebno nakon što se udala Antonia Banderasa. Holivudska glumica koja uveliko gazi 7. deceniju nedavno je slikana na ulicama Los Anđelesa u kolima. Mnogi su bili zapanjeni njenim oronulim izgledom, a na ovim fotografijama je gotovo neprepoznatljiva i ne liči na sebe.

Glumica se povukla iz javnosti navodno zbog problema koje je imala sa alkoholom i drogom, a sada već bivši suprug Antonio Banderas joj je zamerao zbog brojnih estetskih operacija koje su je na kraju i uništile. 

Privatni život Grifitove nikada nije bio tajna i uvek je privlačio pažnju medija. Jedva punoletna udala se za glumca Don Džonsona, ali je brak potrajkao samo 6 meseci. Nakon razvoda posle 8 godina ponovo je uplovila u bračne vode ovog puta sa glumcem Stivenom Bauerom.

Profimedia

Plastične operacije i tragovi zavisnosti su vidljivi na licu poznate glumice

 

Iako je u tom braku dobila sina Aleksandra i ovaj brak je završio razvodom nakon osam godina, što je Grifitovoj posebno teško palo zbog čega se i odala porocima. Kao logičan sled svih nesrećnih okolnosti koje su je zadesile zbog razvoda i poroka, pala je u depresiju a nakon izlečenja i oporavka vratila se Džonsonu pa su svojoj ljubavi dali novu šansu, a po drugi put su stali pred matičara 1989. godine. Iz tog brakla se rodila njihova ćerka, poznata glumica Dakota Džonson, zvezda filma "Pedeset nijansi sive" a nakon nekoliko razlaza u njihovom odnosu, konačno su se razveli 1995. godine. 

 

 

Nakon razvoda samo nekoliko meseci kasnije u njen život je ušao glumac Antonio Banderas koji je tada bio u braku, što ga nije sprečilo da se ipak odluči za Melani koja je odlučila da stane na "ludi kamen" po četvrti put. Iz tog braka su dobili ćerku Stelu, a brak sa Banderasom joj je trajao najduže, čak 18 godina.

Iako se stabilizovala i počela normalan život, tokom 2000-ih se ponovo vratila zavisnostii kada je krenula sa  rehabilitacijom a jednom priikom je za strane medije priznala kako je to "bitka koja nema kraja ali da morate u tome biti uporni i pobediti za šta je potrebna velika pomoć".

Razvod poznatih glumaca nakon skoro dve decenije, smatra se jednim od najskupljih razvoda koji je procenjen na 50 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Pronto (@pronto.es)

 

- Razlog zašto smo se rastali krije se u tome što sam se zaglavila  i ne mogu kriviti nikoga zbog toga - priznala je tada Melani.

Posledice zavisnosti i burnog života koji su je pratili, danas su vidljivi na njenom licu za koje mnogi kažu da se bukvalno raspada i da glumica na ulici izgleda neprepoznatljivo.

Ni ona kao ni većina njenih koleginica nije odolela estetskim operacijama pa je već u 40. godini uradila prvu plastičnu korekciju zbog čega se njen izgled potpuno transformisao. To se svakako odrazilo i na njenu karijeru a nisu je zaobišle ni kritike javnosti koja ju je zbog toga osudila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)