Zanimljivosti

GLUMAC GODINAMA VARAO ŽENU, A ONDA JE USLEDILA ŠOK OPTUŽBA: Intrige i kontroverze poznatog zavodnika koštale su ga svega

Ni Holivud ga nije prihvatio.

19.05.2024 12:38

GLUMAC GODINAMA VARAO ŽENU, A ONDA JE USLEDILA ŠOK OPTUŽBA: Intrige i kontroverze poznatog zavodnika koštale su ga svega
Credit: Avalon / Avalon / Profimedia

Vilijam Levi, kubansko-američki glumac, bio je predmet fascinacije mnogih, poznat po svom atraktivnom izgledu i burnom privatnom životu. Od svog uspona do brojnih skandala koji su ga okruživali, glumac je imao prilično turbulentno putovanje.

Uspon ka slavi

Levi je prvo stekao priznanje kao model pre nego što se prebacio na glumu u meksičkim telenovelama, brzo postajući zavodnik za žene širom sveta. Njegova uloga u seriji 'Oprezno s anđelom' donela mu je titulu najvećeg zavodnika, iako je bio u braku sa glumicom Elizabet Gutijerez 17 godina, sa kojom deli dvoje dece.

Afera i kontroverze

Tokom braka, Levi je bio uključen u više afera, uključujući navodnu vezu sa svojom koleginicom Ksimenom Navarete i skandaloznu aferu sa meksičkom glumicom Hakelin Brakamontes, koju je kasnije otkrila u svojoj knjizi. Glumac se takođe suočio sa ozbiljnom optužbom da je privukao maloletnika u hotelsku sobu, iako su optužbe kasnije odbačene.

Credit: Avalon / Avalon / Profimedia

Vilijsm Levi

Bračni problemi

Njegova neverstva su uzela danak na braku, što je dovelo do toga da je Elizabet napustila njega i njihovu decu. Uprkos njenom prvobitnom povratku da pruži njihovoj ljubavi drugu šansu, Levi je nastavio sa svojim preljubama i to je dovelo do konačnog razlaza, pri čemu je Elizabet javno optužila meksičku glumicu Barbaru Lopes za slom njihovog braka.

Padovi u karijeri

Levijeva karijera je doživela udarac dok je pokušavao da se prebaci u Holivud, odbijajući uloge u telenovelama u potrazi za međunarodnom slavom. Međutim, njegove ambicije za Holivudom su propale, što je dovelo do finansijskih problema i oduzimanja njegove luksuzne imovine.


Suočen sa finansijskim teškoćama, Levi je bio primoran da ponovo razmotri svoje karijerne izbore, i spekulisalo se da razmatra povratak telenovelama, priznajući da je njegovo ranije ignorisanje žanra bila greška. Kao zaključak, život Vilijama Levija je bio klackalica slave, kontroverzi i ličnih izazova, što ga čini zanimljivom figurom u svetu zabave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)