Zanimljivosti

SEĆATE LI SE PRELEPE ŠEHERZADE? Napravila je šok promenu zbog koje izgleda 10 godina mlađe! (FOTO)

Glumica je potpuno iznenadila publiku novim izgledom.

20.05.2024 14:36

SEĆATE LI SE PRELEPE ŠEHERZADE? Napravila je šok promenu zbog koje izgleda 10 godina mlađe! (FOTO)
Profimedia

Svi se sećaju markantne i umiljate Šeherzade iz turske serije "1001" noć, zbog koje smo bili pre više od deset godina "prikovani" za TV ekrane. Lepa i zgodna Berguzar Korel je tu ulogu odigrala odlično a mnogi su nju i njenog partnera iz serije doživeli kao realan par zbog neverovatne energije koja je vladala među njima. Nedugo nakon toga, ta priča se obistinila i u realnosti, a ona i njen kolega Halit Ergenč su se zavetovali jedo drugom pre 15 godina.

Iako su je svi zapamtili kao crnku koja je prototip tamošnjeg azijskog podneblja, izgled poznate glumice se menjao godinama, a njoj nije bilo strano ni da eksperimentiše sa različitim stilovima. 

Pored svoje prirodne crne kose, koja joj po mnogima najbolje stoji, Korelovu smo mogli da vidimo i kao crvenokosu što joj je takođe lepo pristajalo. 

Profimedia

Glumica je godinama negovala stil markantne brinete

Međutim, lepa glumica nije želela da tu završi sa svojim eksperimentima pa je najnovijom objavom pokazala da može da parira i plavušama, pokazavši svoju novu transformaciju.

Osim toga što više nije brineta i što se prefarbala u plavo, Berguzar je skratila drastično svoju kosu u stilu "muške frizure" i može se reći da joj sjajno stoji u kombinaciji sa novom bojom kose.

Iako bi retko koji frizer preporučio crnki da eksperimentiše kao što je ona učinila i da su izuzetno retki slučajevi kada brinetama odlično stoji plava boja kose, odvažna glumica se odlučila na ovaj korak pokazavši da joj svaka boja savršeno pristaje.

Korelova je angažovana svih ovih godina u raznim serijama i projektima a jedan od najnovijih je kriminalistička serija "Dilema" u kojoj će se pojaviti kao glavna junakinja. 

Nije poznato da li je ona uradila transformaciju za potrebu nove uloge koja verovatno zahteva i ekstravagantniji izgled ili je želela samo jednostavno promenu kao i većina žena.

Novi izgled turske glumice naišao je na pozitivne kritike i oduševljenje kod njenih fanova koji su joj poručili da izgleda sjajno.

Mi smo na trenutak "bacili pogled" na njen profil želeći da se uverimo da li je ova transformacija bila u svrsi snimanja serije ili samo mali "izlet" radoznale glumice i uverili smo se da je taj imidž inspiracija za seriju koju snima sa dvojicom svojih kolega, pošto je pokazala celokupni stajling ekipe na kaveru za jedan turski magazin.

Ipak Korelova je do skoro imala takođe plavu boju kose, međutim zarad malo buntovnijeg autfita za potrebe serije, skratila ju je vidljivo. Crna ili plava, sa dugom ili kratkom kosom - sasvim je svejedno, njoj očigledno stoje različiti stilovi.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Eto!

23.05.2024 07:01

Bas lose. A "mladja" je zbog fotoshopa.