Zanimljivosti

ĆERKA SNEŽANE DAKIĆ PROSLAVILA PUNOLETSTVO: Mama plače već pola godine pri pomisli na taj dan, evo ko je LAURA MIKIĆ! (FOTO)

Ne pokazuje želju za televizijom, niti novinarstvom, a na 18. rođendanu je blistala.

18.05.2024 19:20

ĆERKA SNEŽANE DAKIĆ PROSLAVILA PUNOLETSTVO: Mama plače već pola godine pri pomisli na taj dan, evo ko je LAURA MIKIĆ! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Snežana Dakić, čija je emisija “Male stvari” veoma gledana, proslavila se emisijom “Život u trendu”. Bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem iz koga ima ćerku Lauru, na koju je veoma ponosna. Snežana već danima prima čestitke i preplavljena je emocijama budući da je njena ćerka nedavno proslavila 18. rođendan.

Dakićeva je bila na nivou zadatka, kao i uvek, pojavivši se u krem haljini koja je išla tik uz telo i imala je širu bretelu samo preko jednog ramena. 

- Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si - napisala je Dakićeva uz serijal fotografija.

 

 

Laura Mikić je blistala u beloj svilenoj haljini koja se vezivala oko vrata dok su cela leđa bila otvorena. Kreacija je padala tik do zemlje, dok je u rukama držala ogroman buket cveća, koji joj je mama Snežana pomagala da pridrži.

- Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom, dok se još školuje - istakla je o ćerki Dakićeva svojevremeno za medije.

 

 

U rekodnom roku su usledile čestitke, a prve su se oglasile mnoge poznate dame. Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Kužet poslale su gomilu srca, kao i manekenka Ivana Korab.

- Sreća i ljubav da je prati kroz život. Srećan Lauri rođendan, a tebi draga Snežana da budeš ponosna kakvu divnu ćerku imaš - poručila joj je dizajnerka Marijana Mateus.

- Božeeeee kako je brzo prošlo… nek ti je zdrava i pametna i zadovoljna onime sto postiže u zivotu. Ljubim vas obe - poručila je pevačica Goca Tržan.

- Srećan rođendan Lauri, da mi bude zdrava ko drijen i mudra kao svoja mama. Lijepa je već, to samo nek traje - reagovala je influenserka poznatija kao Njezvanova.

- Samo suze radosnice, majko!!!! To si ti podigla i odgajila , budi ponosna - odgovrila joj je nekadašnja napoznatija loto devojka Suzana Mančić.

- Prelepe ste ste obe!

- Haljine su vam divne, a Laura nam blista!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)