Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ POZIRALA U KOŠULJI NA GOLO TELO, A FANOVIMA PALE VILICE: "Sve se sluti, a ništa se ne vidi!" (FOTO)

Glumica raspametila pamet pratiocima.

25.04.2024 18:40

SLOBODA MIĆALOVIĆ POZIRALA U KOŠULJI NA GOLO TELO, A FANOVIMA PALE VILICE: "Sve se sluti, a ništa se ne vidi!" (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Glumica Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a mnogi je nazivaju i srpskom Monikom Beluči. Popularnost je stekla odmah posle fakulteta, a njen suprug, glumac Vojin Ćetković, primetio ju je na snimanju serije "Zona Zamfirova". Ipak, prema njegovim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli da budu par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. 

Sudbina je ipak imala drugačije planove, pa su se njih dvoje zaljubili i venčali, a ubrzo su dobili i bliznakinje Veru i Milu (13). Njihov brak već deceniju i po važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a oboje plene harizmom i mirom. Sloboda je više puta isticala koliko joj znači podrška supruga i da je porodica za nju neprocenjiva. 

Glumici prirodne lepote kakva je Sloboda nikada ne treba velika količina šminke, tako da i kada zablista na crvenom tepihu uvek je svedenijeg mejkapa. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj je ponovo sa veoma diskretnom šminkom, dok je kosu pokupila u visoku punđu, tek poneki pramen je bio planski izbačen.

Sloboda je za potrebe fotografisanja bila u beloj košulji klasičnog ravnog, tzv. muškog kroja. Ona je veoma izazovno pozirala što na ulici, što na terasi, dok se naslućuje da ispod košulje nije imala ništa. Malo je reći da su njeni fanovi, čiji se broj na njenom Instagramu približio cifri od pola miliona, oduševili ovom objavom.

 

 

Serijal fotografija u kojima Mićalovićeva pozira u beloj košulji sastoji se i od klasičnih i od crno-belih slika, a objava je u rekordnom roku dobila blizu 10.000 sviđanja, dok su se reakcije ređale.

- Božanstvena.

- Lepota od Boga data.

- Bobo, moja si amajlija.

- Prelepa, divna i vrhunska naša glumica.

- Retko prirodno lepa žena i vanserijski talenat.

- Čista umetnost!

- Erotično...se*sipilno...sve se sluti...ništa se ne vidi...

BONUS VIDEO:

Komentari (0)