Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA KAO VATRENA CRVENOKOSA U PROVIDNOJ MAJICI BEZ GRUDNJAKA: "Ova žena je kameleon, bravo dušo!" (FOTO)

Pratioci nisu znali u šta pre da gledaju.

29.03.2024 10:50

DANIJELA DIMITROVSKA KAO VATRENA CRVENOKOSA U PROVIDNOJ MAJICI BEZ GRUDNJAKA: "Ova žena je kameleon, bravo dušo!" (FOTO)
Republika.rs

Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska i dalje privlači pažnju atraktivnim izgledom i modnim izborima. Ona redovno počasti svoje fanove kojih na Instagramu broji 190.000 objavama što sa snimanja, što sa privatnih dešavanja.

Danijela i dalje ostaje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. Voditeljka je pokazala da je živa vatra i da i dalje pleni pojavom, a tako je bilo i ovaj put. 

Nakon što je pozirala u belom odelu dok nije imala apsolutno ništa ispod sakoa, ovoga puta je otišla korak dalje. Za posetu modnoj reviji opredelila se za crni šorts sa mašnom i crni sako, dok je u gornjem delu tela ponela srebrnu majicu koja se vezuje oko vrata, ispod koje nije ponela brusthalter. Stiče se utisak da grudnjak nije voditeljkin omiljeni odevni predmet, a budući da je bluza bila delimično providna, mnogi komentarišu da se imalo šta i videti.

Danijela je ispod šortsa ponela crne čarape, dok je uz majicu uparila srebrne sandale sa cirkonima. Primetno je i da je ponovo promenila boju kose, tako da je ovoga puta zablistala kao crvenokosa, tačnije u bakarno-mahagoni nijansama. Frizura je bila u vidu krupnih lokni koje su joj padale duž ramena, dok je i odabir karmina bio u boji kosi, tačnije bordo nijanse. 

 

 

Dimitrovska vrlo dobro zna da pozira, a fotografije su u rekrodnom roku dobile zapanjujuće veliki broj komentara.

- Ženo!

- Veličanstveno, ženstveno, sofisticarano.

- Draga, pa ti ubijaš!

- Ova žena je kameleon, bravo dušo!

- Joj srčka će da me drmne! - komentarisali su fanovi oduševljeni Danijelinim vrućim izdanjem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)