Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE U KUPAĆEM, BEZ TRUNKE FILTERA: "Na bezbroj pitanja oko nege tela i kilograma, evo svih odgovora!" (FOTO)

Voditeljka na Mauricijusu proslavila 50. rođendan, a mreže se usijale!

27.03.2024 18:01

SANJA MARINKOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE U KUPAĆEM, BEZ TRUNKE FILTERA: "Na bezbroj pitanja oko nege tela i kilograma, evo svih odgovora!" (FOTO)
ATA images

Voditeljka Sanja Marinković trenutno uživa na egzotičnoj destinaciji Mauricijusu, gde je proslavila svoj jubilarni 50. rođendan. Iz ove tropske oaze voditeljka je podelila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, uz poruku koja odiše zadovoljstvom i srećom.

Marinkovićeva je još jednom pokazala da zna kako da uživa u životu i da hrabro deli svoje misli i želje sa javnošću. Njeni iskreni stavovi o ljubavi i životu definitivno su osvojili pažnju mnogih, a njen boravak na Mauricijusu izazvao je divljenje zbog zgodnog tela na početku šeste decenije. Voditeljka je i obrazložila da nije dovoljno tek roditi se takav, već da je neophodna čelična volja i uporni treninzi da bi se tako izgledalo.

Instagram-printscreen-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

- Na bezbroj pitanja oko nege tela i kilogramima, evo svih odgovora. Treniram od šeste godine života bez pauze, trenutno tri-četiri puta sedmično po dva sata. Ostalim danima kod kuće ili trčanje i brzi hod. Ne doručkujem nikada. Prvu kafu pijem oko 12h. Ručam oko 14h, pazim šta jedem, ali nisam rob, jedem i slatko. Detoks radim bar jednom mesečno po dva dana. Redovno masiram telo, noge. Lediram noge svakog dana. Godine znate - napisala je ona na priči na svom Instagram nalogu.

Podsećamo, Sanja je nedavno otkrila javnosti kakvog muškarca priželjkuje pored sebe. Iako je poznata po čuvanju privatnog života daleko od radoznalih pogleda, ovog puta je odlučila da otvori srce i podeli nekoliko interesantnih detalja.

Instagram-printscreen-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Marinkovićeva je izjavila da je uvek birala partnere koji su joj po godinama bili slični ili čak mlađi za nekoliko godina, uz obrazloženje: "Ovi zreliji nemaju živaca ni za sebe, a kamoli za ženu". Ona ističe da joj je važno da njen partner bude iskren i autentičan. Naglašava da je komunikacija njen posao, te da je sposobna da prepozna kada neko pokušava da joj nešto prikrije. 

- Kada on pomisli da nešto ne znam, zapravo sve znam, nego se pravim blesava - otkrila je duhovita Sanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

jelena

28.03.2024 08:18

Rado gledam Sanjinu emisiju "Magazin in". Mislim da ne treba toliko da potencira svoj izgled (figuru). U poslednje vreme se previše vulgarno oblači. Razumem da reklamira haljine, ali mislim da nije pristojno da je razgolićenija od svih njenih gošći (osim Stanije i ostalih sponzoruša).