Zanimljivosti

TANJA SAVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE SA SESTROM, SLIČNOST JE ZAPANJUJUĆA: "Pa, ovo su dve Tanje!" (FOTO)

Fanovi popularne pevačice ne mogu da veruju koliko ona i njena sestra liče

24.03.2024 18:40

TANJA SAVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE SA SESTROM, SLIČNOST JE ZAPANJUJUĆA: "Pa, ovo su dve Tanje!" (FOTO)
ATA Images

Pevačica Tanja Savić (39) nedavno je sa svojim pratiocima podelila poseban trenutak proveden sa rođenom sestrom Biljanom Savić. Fotografije na kojima su zajedno izazvale su znatiželju mnogih, jer su dve sestre zaista slične i često zbunjuju Tanjine pratioce. Iako su fizički kao preslikane, karakterno su dosta različite, a javnost retko ima priliku da vidi Biljanu koja vodi povučen život.

Iako je Tanja često prisutna u javnosti zbog svoje karijere, njena sestra Biljana radije bira da vodi miran život, izbegavajući medijsku pažnju. Ova razlika u karakterima dodatno je istaknuta time što se javnost retko može susresti sa Biljanom, osim kada pevačica podeli zajedničke snimke ili slike sa svojom sestrom, kao što je bilo ovaj put.

 

 

Sličnost između Tanje i Biljane je zaista iznenađujuća, a mnogi pratioci često komentarišu kako je dve sestre na prvi pogled zaista teško razlikovati. Budući da su iste visine, građe, imaju identičan osmeh, garderobu, još kada stave naočare za sunce mnogi bi se zapitali ko je Tanja između njih dve.

Pevačica je rešila da na nastup u Skoplju povede i sestru Biljanu, a koliko im je prijalo druženje svedoče osmesi na njihovim licima direktno pred let za Makedoniju. Obe su bile u prolećnim stajlinzima. Tanja je imala dugu plisiranu belu suknju, preko koje je ponela beli džemper i patike, dok je Biljana imala oker suknju midi dužine na falte, uz koju je ponela svelo krem lanenu bluzu i patike. Obe su ponele velike brendirane torbe, dok su pogled sakrile iza naočara za sunce. Najveća razlika je u tome što Tanja ima crnu loknastu kosu, a Biljana ravnu u smeđim nijansama.

Tanja je na priči na Instagramu ovekovečila snimak koji pokazuje koliko im je prijalo druženje u Skoplju.

Fotografije su dobile više od 8.000 sviđanja. 

- Predivne ste! Tanja kao i uvek blistaš, kraljice.

- Baš ličite, sestre!

- Pa ovo su dve Tanje Savić!

- Prirodne lepotice, ne zna se koja je lepša!

- Sestre za primer! - pisali su Tanjini obožavaoci.

Podsećamo, Tanja je ranije istakla koliko joj je porodica važna i kako joj je uvek bila prioritet. Otvoreno je govorila o tome kako je sestra Biljana bila uvek tu da je podrži i da joj pruži utehu kad se popularna pevačica suočavala sa teškim životnim izazovima i bila razdvojena od dece. Njihova bliskost i podrška jedna drugoj dodatno su istaknute nakon što je Tanja priznala da je plakala u sestrinom zagrljaju zbog teških životnih udaraca koji su, na sreću, iza nje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)