Zanimljivosti

NAJEMOTIVNIJA FOTOGRAFIJA SLOBODE I VOJINA: Reagovala je čak i Monika Beluči! (FOTO)

"Na tvom licu se vidi koliko si voljena!"

19.03.2024 19:25

NAJEMOTIVNIJA FOTOGRAFIJA SLOBODE I VOJINA: Reagovala je čak i Monika Beluči! (FOTO)
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Glumica Sloboda Mićalović privukla je pažnju javnosti angažmanom u predstavi "Dečje povrede", u kojoj glumi sa kolegom Vukom Kostićem. Poslednjih dana Sloboda i Vuk su objavljivali veliki broj zajedničkih fotografija, što je odmah izazvalo polemisanje kod javnosti. Nakon što su zajedno nastupali na crnogorskom primorju, Sloboda se vratila u Beograd.

Izgleda da je glumica nedostajala suprugu Vojinu Ćetkoviću, pa je nedavno objavila selfi sa njim. Na slici su zagrljeni, dok Vojin nežno ljubi Slobodu u obraz. Primetan je izraz sreće na Slobodinom licu nakon ovog javnog poljupca koji je osvanuo na njenom Instagram nalogu. Ovaj gest izazvao je brojne komentare i pohvale na račun njihovog odnosa. Pogotovo jer Vojin, koji je od Slobode stariji 10 godina, nije sklon ovakvim, bar javnim, izlivima nežnosti.

 

 

Fotografija je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su fanovi izražavali divljenje prema njihovom odnosu, nazivajući ih najlepšim javnim parom. Objavu je komentarisala čak i čuvena glumica Monika Beluči, ostavivši dva srca u vidu rekacije. 

- Pravi primer jednog divnog braka punog ljubavi, razumevanja, podrške...A u glumačkom svetu omiljeni par i naslednici čuvenog Gage Nikolića i Milene Dravić.

- Čovek koji se izborio za svoju Slobodu!

- Hvala vam što ste jedinstveni, posebni i što dajete primer mladim generacijama kako se treba ponašati.

- Najbolji glumački par na ovim prostorima.

- Na tvom licu se vidi koliko si voljena.

- Voleo bih da i ja ovo jednom doživim.

 

Podsećamo da su se Sloboda i Vojin upoznali još na snimanju filma “Zona Zamfirova” 2002. godine. Prema Vojinovim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli da budu par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. Ali, sudbina je imala drugačije planove, zaljubuli su se i venčali, a ubrzo su dobili i bliznakinje Veru i Milu (13). Njihov brak više od 15 godina važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a oboje plene harizmom. Sloboda je više puta isticala koliko joj znači podrška supruga i da je porodica za nju neprocenjiva. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nina

19.03.2024 19:39

Wow, kako su lepi oboje !