Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ GOLIH RAMENA I DEKOLTEA U TOP HALJINI: "Kako je moguće da je svakim danom sve lepša?!" (FOTO)

Glumica napravila haos na društvenim mrežama novim selfijem.

17.02.2024 19:15

SLOBODA MIĆALOVIĆ GOLIH RAMENA I DEKOLTEA U TOP HALJINI: "Kako je moguće da je svakim danom sve lepša?!" (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a mnogi je nazivaju i srpskom Monikom Beluči. Popularnost je stekla odmah posle fakulteta, a njen suprug, glumac Vojin Ćetković, primetio ju je na snimanju serije "Zona Zamfirova". Ipak, prema njegovim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli da budu par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. 

Sudbina je ipak imala drugačije planove, pa su se njih dvoje zaljubili i venčali, a ubrzo su dobili i bliznakinje Veru i Milu (13). Njihov brak već deceniju i po važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a oboje plene harizmom i mirom. Sloboda je više puta isticala koliko joj znači podrška supruga i da je porodica za nju neprocenjiva. 

TANJUG / ZORAN ZESTIC

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Glumici prirodne lepote kakva je Sloboda nikada nije bila potrebna velika količina šminke, niti ekstravagantne toalete i frizure. Ona se najčešće pojavljuje bez trunke šminke i kose isfenirane na paž. Kada odluči da napravi izuzetak, kao što je bilo nedavno, usledi 42.000 sviđanja na Instagramu od njenih blizu pola miliona fanova.

Sloboda je napravila nekoliko selfija, samouvereno pozirajući, što je jasan znak da joj se svideo odraz u ogledalu. Imala je top crnu haljinu, pa su do izražaja došla njena gola ramena. Kosa joj je bila stilizovana u vidu blagih talasa koji su bili zalizani. Tako su do izražaja došle njene viseće minđuše, kao i nesporna glumičina lepota. Odlučila se za diskretnu šminku,  kojom je, reklo bi se, bila sasvim zadovoljna.

 

 

Njen Instagram nalog je u trenu planuo od komentara; usledila je salva pohvala za izgled, kako od kolega, tako i od fanova.

- Oličenje prirodne lepote. 

- Divim ti se i obožavam te!

- Kako je moguće da je svakim danom sve lepša?!

- Izgledaš prelepo, kao devojčica.

- Naša Sloba svakim danom sve je lepša i zgodnija.

- Sloboda i Vojin pripadaju jedno drugom. Lice jedne ljubavi i kulture, jedinstveni.

- Ubedljivo prirodna i najlepša žena na svetu.

- Bila si, jesi i zauvek ćeš ostati vrhunska kraljica ženstvenosti i umetničkog stvaralaštva. 

- Nije što si naša, ali si stvarno najlepša!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)