Zanimljivosti

IZA OSMEHA NAJLEPŠE VODITELJKE KRIJE SE VELIKA TUGA: Priča Maje Manojlović mnogima je bila inspiracija u njihovim borbama

Iako je godinama zastupljena u medijima, o Majinom životu se znaju tek poneke pojedinosti

04.02.2024 17:10

IZA OSMEHA NAJLEPŠE VODITELJKE KRIJE SE VELIKA TUGA: Priča Maje Manojlović mnogima je bila inspiracija u njihovim borbama
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Maja Manojlović (39) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana, ali i spremna da ljude tačno i jasnim tonom informiše o dešavnjima u zemlji i svetu. U svojoj dosadašnjoj karijeri ona se opredelila u više formata. Radila je jutarnji program, emisije informativno-zabavnog karaktera i političke specijale. Čelnici medijske kuće u kojoj radi izgleda da najviše vole njenu prezentaciju u Dnevniku, zato i jeste tu sve ove godine. 

- Ja sam najviše uživala u radu na emisiji SAT DVA, koja je bila popodnevnog zabavno-informativnog karaktera. Ali, možda se u skoroj budućnosti sprema i neki novi format, videćemo još - istakla je lepa voditeljka za medije.

 

 

Iako je godinama zastupljena u medijima, o Majinom životu se znaju tek poneke pojedinosti. Dok je osmehom pozdravljala gledaoce kraj malih ekrana, voditeljka je nosila veliku tugu u srcu. Naime, Maja je svojevremeno progovorila o velikom životnom gubitku koji je na nju ostavio snažan trag.

Moja "Jagodica Bobica" umrla je dok sam ja vodila vesti. Ceo taj period bio je strašno težak. Mama je često bila u bolnici boreći se sa teškom bolešću... Svim srcem sam bila uz nju i zato mi je bilo teško da radim, ali me je taj rad na neki način i održao. Mama je pratila ceo moj rad, svako moje izdanje u vestima komentarisala je u SMS porukama. Umrla je na našu slavu Petrovdan 2016. godine. Celog života smo tog datuma slavili, ona je volela Petrovdan, sa posebnom ljubavlju je pripremala trpezu, a poslednjih pet godina na taj praznik mami obeležavamo godišnjicu smrti. Moja Jagodica je imala tumor na mozgu, najteži oblik. Strašno je kada gledaš kako neko tebi blizak odlazi deo po deo. Prvo je izgubila funkciju jedne ruke, pa druge, pa nogu... Bila je u invalidskim kolicima. Noć pre nego što je umrla bila sam u bolnici i tada smo se poslednji put videle. Bila sam svesna da je kraj blizu, videla sam to. Kada se sve to izdešavalo, trebalo mi je dve godine da pronađem snagu i nastavim život dalje - govorila je Maja pre dve godine za Informer. 

Kako je u svojoj bolnoj ispovesti ispričala, teško se nosila sa tugom koja joj je u srcu. Podsvesno je "krivila" oca.

- Bila sam podsvesno ljuta na tatu jer je on ostao živ, a mama ne. Doktorka mi je objasnila da je to sasvim normalna reakcija. To je trajalo sve dok nisam osvestila da tata nema veze sa njenim odlaskom i da je to jednostavno bila njena sudbina - rekla je Maja za pomenuti mediji.

Ovo je jedna od retkih situacija da popularna dama govori o svojoj intimi. Podsećamo da se Maja još od ljubavi sa fudbalskim trenerom i bivšim fudbalerom, Savom Miloševićem 2015. godine, nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca u javnosti. Ipak, tajanstevni muškarac u njenom životu, navodno postoji i bez njega već godinama ne može da zamisli dan.

- Ne mogu da zamislim dan bez svog partnera. Bez našeg zagrljaja, bez našeg razgovora. Čudno je to, mogu da zamislim dan bez mnogo drugih stvari, recimo, bez čaše vode, hrane, ali bez njega teško - izjavila je ona svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)