Zanimljivosti

ŠTA JE TO U TANJIRU SANJE MARINKOVIĆ? Ova scena zasenila je čak i njen bujni dekolte (FOTO)

Voditeljka je praznike provela na egzotičnoj destinaciji, gde je mamila sve poglede.

08.01.2024 19:00

ŠTA JE TO U TANJIRU SANJE MARINKOVIĆ? Ova scena zasenila je čak i njen bujni dekolte (FOTO)
Vladimir Lukić

Voditeljku Sanju Marinković (49) nepuna dva meseca dele do zvaničnog ulaska u šestu deceniju, iako bi malo ko u to mogao da poveruje. Ova dama odgovorna je za to što emisija "Magazin in" broji rekordnu gledanost iz godine u godinu i to od početka emitovanja. Sanja je poznata kao dama koja nema dlake na jeziku te svoje sagovornike rešeta brojnim pitanjima o braku i ljubavi, dok svoju intimu krije kao zmija noge. Tako se od razvoda sa Aleksandrom Uhrinom nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca, makar ne javno.

Marinkovićeva baš na pragu šeste decenije izgleda da živi svoj najbolji život. Kad god joj ponestane elana, reši da “skokne” do neke egzotične destinacije kako bi “napunila baterije”, što je i sada bio slučaj uoči dočeka Nove godine. 

 

 

- Ponekada mi se čini da nemam vremena da budem anksiozna i depresivna. Zahvaljujući poslu koji volim, sportu koji obožavam, razgovorima sa prijateljima, braćom, sestrama i kolegama koji slove za vrlo uspešne, ambiciozne, a krasi ih vedar duh, energija i želja za napredovanjem i ja sam uskladila dobar mentalni menadžment. Kada mi stvarnost nije najlepša kupim avionsku kartu za destinaciju gde je nebo bez oblaka, a noć čarobna - napisala je Marinkovićeva i odletela u osunčan Dubai.

Objava koja je privukla veću pažnju je nedavna na kojoj je Sanja u veoma atraktivnoj haljini koja više otkriva nego što pokriva. Naime, u pitanju je kreacija koja samo ima širu traku koja jedva da prekriva grudi, a deo ispod trake je ponovo otriven. Haljina se spušta do ispod kolena prateći liniju tela. Sanja je uz ovu kreaciju iskombinovala zlatne sandale i zlatni torbicu, ali mnoge je zbunilo gde je tašna na kraju završila.

 

 

Naime, dok je Sanja zanosno pozirala držeći čašu vina, torbicu je smestila ni manje ni više već u tanjir. Bonton nalaže da damska torba uopšte ne bude na stolu, već ili u krilu ili na stolici, ali izgleda da Sanji nije smetalo da tašnu smesti usred tanjira ispred sebe.

- Volim osećaj kada samu sebe iznenadim, osećaj kada samo trepćem, smejem se, plitko dišem, plešem i delim trenutke sa onima koji mi čine život lepšim i kada nisam u Srbiji. Ovo su fotografije iz dnevnika mojih uspena u poslednjim trenucima 2023. godine, lepo sam je ispratila i jos lepše docekala 2024. godinu. Zahvalna na svemu - poručila je voditeljka iz Dubaija.

Instagram-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković u Dubaiju

Objava je dobila na hiljade sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Bombono malena!

- Divna si uvek.

- Tako imaš stila, svaka odevna kombinacijati je odlična, a u Magazinu in si baš bezveze obučena, skoro pa uvek, pa nametni im svoj stil i tamo!

- Izvini, čemu ovo pućenje?

- Prava dama uvek i svuda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)